Nejste přihlášen/a.
MÁTE NĚKDO SKUŠENOST Z NĚJAKOU NEBANKOVNÍ PŮJČKOU?HLAVNĚ NÉ,PROVIDENT,SMART,HOME CREDIT.
PRACUJI PŘES DVA MNĚSÍCE,A JSEM V REGYSTRU.PŘED TÍM JSEM ALE MARODILA SKORO TŘIČTVRTĚ ROKU.DOSTALA JSEM SE DO HROZNÉ SITUACE,KTEROU BYCH NIKDY
NEPŘÁLA ANI NEJ.NEPŘ.POTŘEBUJU PŮJČIT VJETŠÍ OBNOS PENĚZ,ABYCH VŠE DOPLATILA,A JEŠTĚ MOHLA POMOCT MOJÍ MAMCE.ABY SI UŽ KONEČNĚ MOHLA UŽÍT STAROBNÍHO DŮCHODU A VNOUČAT.MŮŽETE MI PROSÍM NĚKDO PORADIT.JSEM
UŽ NEŠŤASTNÁ ŽE JSME TAKHLE DOPADLI.JELIKOŽ NÁM EXEKUTOŘI PRODALI BYT,KTERÝ JSME MNĚLI ZE SESTROU NA PŮL.V BYTĚ BYDLELA MAMINKA,A TEĎ JE V PODNÁJMU.PŘEDEM MOC VŠEM DĚKUJI KDO SE OZVE.
s nebankovní půjčkou bych to aninezkoušel, na 99% je to cesta do pekla. Možná si myslíte, možná tomu i věříte, že vyšší splátky zvládnete než Vám uznává banka, ale věřte, že banky ví proč nepůjčují... nešel bych do toho ani omylem...
jen tak na okraj, mám 2 hypotéky, ale od banky
zajímalo by mě kolik splácíte nebo by jste splácela měsíčně na ty dluhy? a jakou výši celkem máte.Když jste v registru neplatičů moc šance na úvěr nemáte vlastně žádný kdyby vám pomohlo snížit měsíční splátků na polovic možná i méně to bych musela spočítat tak bych vám pomoct mohla jedná se o oddlužení .kdyžtak zavolejte nebo mi napište na email.Burdová
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.