Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jsou všichni rádci na úrovni, jaký máte názor

Od: jirbar* odpovědí: 28 změna:

Kolikrát se mi zdálo, že místo rady čtu nějakou "blbou" invektivu. Např. uživatel "des".

Jaký máte názor na takovýto "soukromý" vzkaz od jmenovaného.

Poslyš ty odpade společnosti,já jsem ročník,kdy se tyto šmejdy stavěly,stály zahovno už nové.Kdo stavěl měl málo peněz na psí boudu,natož aby sháněl nějaké cihly.Je mi naprosto u prdele v čem kdo bydlí.píšu ti proto,abysis neotíral tvoji hnusnou smradlavou tlamu o mne,po kterém je ti zcela šumafuk.Vím svoje a proto píšu jak a o čem chci.Neser se do mně,já to taky nedělám.Starej se o svoje smradlavé blbé děti a mne vynech,spodino.Neodepisuj mi,stejně to nebudu číst,seru na tebe,blbečku.Jak se do mně ještě tak blbě navezeš,poznáš co umím.A k tomu cos o mně napsal,připiš omluvu,zmetku.

zámek
administrátor uzavřel tuto otázku
Věřím, že se z toho poučili všichni, včetne DESe, že takové invektivy nejsou na místě! :)

28 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

0x

Samozřejmě, že všichni rádci jsou na nějaké "úrovni". Každý na té svojí. Nejúčinnější je podobné "příspěvky" ignorovat. Pomyslet si svoje a nereagovat. Případně použít tlačítki Nahlásit.

hop®
hodnocení

0x

Jsme zde všichni lidé, kteří radíme a kteří máme určité názory. Pokud je Vaše citace "DES"ovy odpovědi autentická, stěžujte si Adminovi a nedělejte zbytečné vzrůšo mezi rozumnými dotazy, "Blbé invektivy" se zde občas objeví, ode mne, od "des" i od Vás, tak proč nenecháte "nebožtíky spát", proč do toho vrtáte, sakra, to Vám zrovna dneska Vaše stará nedala?

Takže odpověď na dotaz - ano, všichni rádci jsou na určité úrovni, někteří se okamžitě naserou a vylítnou. Jiní si to zákeřně schovávají a snaží použít jinak... Raději mám "DES"e, který vylítne okamžitě a upřímně, řešení problémů je pak rychlejší a upřímnější...

doplněno 08.07.12 20:58:

... a JIRBARe, Vaše odpovědi mají k dokonalosti také občas dost daleko...

honzmalatny*
hodnocení

0x

Soukromý vzkaz by měl zůstat soulromým,za druhé podle sebe soudím Tebe,za třetí čím více se do hoven rýpe,tím déle smrdí,za čtvrté 100 lidí 100 názorů.Nahlašte pokud Vás to uráží.

hodnocení

0x

Jistě že nejsou...z podobného důvodu jsem zde přestal odpovídat a radit...nestojím o to, aby si někdo otíral svoje ústa o rádce, kteří tady odpovídali a odpovídají léta. Kdysi jsem byl v top 15 a věnoval jsem se této Bohulibé činnosti velice rád. Potom přišlo pár invektiv které byly plné hrubek...a někdo se prostě bavil urážkama atd. No a to já nemám zapotřebí...stejně jako každý slušný člověk...Pěkný večer...:)

honzmalatny*

Máte pravdu,ve všem co píšete.Pěkný večer.

hop®

COTEDA: asi nejsem sám, kdo si pamatuje, kdy jste byl výš, než většina dalších. A opravdu zaslouženě. Ovšem, z boje se neutíká, řekl jste sám, že to nemáte zapotřebí - Vaše volba, ...

Hezký den, nic osobního... *slunce*

to je dobrý nahlásit, není problém tyhle výpady eliminovat, jen se o nich musí vědět!

hop®

Claymane, spousta rádců neumí používat tlačítko "nahlásit", zkus se zeptat Admina na statistiky, kteří rádcové a jak často toto tlačítko používají a zjistíš, že někteří o něm asi ani nevědí...

výtka
Upozornění od sys clayman 09. 07. 2012 13:05:48
v poště není nahlásit ;)

krkovicka*
hodnocení

0x
Jirbar.Vy zrovna taky nejste svatý.Vaše bývalé Já bylo lepší.Ovšem nesnesu když někdo přijde a káže o morálce jakoby spolkl veškerou chytrost světa.Dále nesnesu aby kdokoliv kopíroval svou vnitřní poštu a uváděl zbytek poradny do takového stavu-ti co mají rádi Des a ti co ho teď možná i kvůli vám mít rádi nebudou.Hezky večer přeji.
hop®

Krkovicka . myslím, že mezi sebou máme docela férový vztah, stálo nás to oba trošku úsilí, ale nebolelo to moc. S DESem mám podobný vztah, akorát jsme se poštěkali o něco víc, prostě bylo o něco těžší si ten názor vyříkat. Ale už jsme tady sakra nějaký kámoši, a problémy řešíme tím, že na sebe štěknem a vysvětlíme si o co jde, ne že na sebe budeme vcrčet navždy... to by sakra nepomohlo ani nám ani poradně, nebo jak..,.

krkovicka*
Každý máme své mouchy,proboha!Ale proč rozdělovat rádce tím,že skopiruji vnitřní vzkaz?
Čemu to pomůže?Já vím svoje,tý víš svoje ale v otázkách a odpovědích jdeme ruku v ruce nebo ne?Vyslovit nesouhlas můžu kdykoliv,přiznat chybu taky je někdy obtíž ale posr...kdekoho to už fakt o něčem svědčí.

hodnocení

0x

To: Hop...Válčilo nás tu víc a to nadšení mnohým vydrželo dosud...tak jsem se zamyslel že máte pravdu. Tehdy jsem byl dosti mimo z toho co dokázal napsat jakýsi polomozek po jedné vcelku složité odpovědi...No snad se zase do naší poradny vrátím...jistě mi dáte za pravdu, že je to někdy jako droga a je tu takových víc a když se dívám na TOP15, tak tam jsou opravdu někteří na špici roky...třeba pan Milan, nebo paní Liduška.:)

hop®

Jj, občas není pr..l to udejchat, a udržet se - nebavím se te o nějakym topu. ale jen o souvislé účasti na poradně... Tak se sakra koukejte vrátit a pojďte to tlačit dopředu, sakra - těch odpadlíků už tady bylo - ale - "dobří holubi se vracejí"...

Tak JAK? ;)

stribrnak*

doufám,že tu nechybím?ha,taky občas napíšu to co mi právě leží na jazyku

ale opravdu vnitřní poštu sem cpát není nic odvážného

hop®

Hele, Stribrnaku, ty jsi v tomhle tematu trosku mimo, tady se resej lidi, kteri zamerne skodej a maj blby kecy...

Ty mas blby kecy protoze ses hodnej a Kelt a neskodis jinejm zamerne, takze ses ted OT, takze bud v klidku, OK?!

bena*
hodnocení

0x

Tohle, co tu je citováno autorem otázky, něoc svědčí o desovi, je to i jeho vizitka. Osobně s desem jsme se párkrát trkli, myslím si, že by se měl občas zamyslet nad svým chováním tady.

Jako des bývával horší, myslím, že poslední dobou to s ním jakš-takš šlo, ale jestli ho zase něco chytlo...to je špatné.

Osobně se přiznám, že občas mi něco uletí, dokonce jsem byl jedním člověkem veřejně osočen, že jsem arogantní poslední dobou a další věci (kdo ví, ví, kdo ne, najde si v Počítačích a příslušenství). Nakonec jsem mu napsal celkem slušný dopis vnitřní poštou, ale pak se tady na něco ptal, tak jsem mu i pomohl vyřešit problém a nakonec se mi i veřejně omluvil. Většinou na autora otázky nekoukám, ale tohodle jsem si pamatoval. Ale na to přijde kredenc, jsem rád, že byl problém vyřešen. Vlastně dva problémy. :)

hop®

Hele, Béňo. tuhle reakci jsem fakt nechtěl. ale když jsem Vás viděl ONLINe...

Hele, srry teď čumim, co vypadne třeba z,,, jirbar,,, jabraka,,, a poprosim. Fatálka tolerovat. dííík

uska*
hodnocení

0x

krkovičko, hope ...

neměl by se člověk vyjadřovat pořád stejně? Ať ve vnitřní poště nebo veřejně? Nebo zde veřejně se všichni přetvařujete a jen já osel píši všude stejně?

doplněno 08.07.12 22:56:

asi jsem to špatně napsala, chtěla jsem říci, že když se vyjadřuji všude stejně, tak je mi šumák, zda to někdo zveřejní či ne. A zda to lidi zajímá nebo ne, to už nechte na lidech a nerozhodujte za ně. Určitě se poradna po zveřejnění nerozdělí na 2 tábory, každý si udělá úsudek sám o rádci z jeho odpovědí i bez zveřejnění vnitřní pošty. Nic ve zlém, nechtěla jsem vás nazlobit a doufám, že to tak je.

krkovicka*
Nejde o vyjádření ale o moji soukromou poštu kterou jako ještě největší hňup skopiruji.
Vyjadřuji se taky stejně.Ale koho zajímá co mi kdo píše?Jooo když se někdo ptá nebo s někým komunikuji jinak než přes poradnu tak mu to klidně sdělím,ale proč a to mi někdo vysvětlete,proč bych něco takového měla ukazovat všem kteří o to nestojí?Proč dělit poradnu na dva tábory?

hodnocení

0x

Všichni lidé i zdejší rádci mají své názory a pevně věřím, že každý z nás se tu snaží radit tak, jak nejlépe umí. Ne vždy je odpověď na místě nebo přesná, nikdo z nás není vševědoucí.

Někdy i nepřesná rada možná pomůže, kdo ví. Ale sám osobně jsem rád, když se tu rádci chovají korektně, slušně a zbytečně se nenaváží do druhých. Osobně jsem velice alergický na lidi, i v osobním životě, kteří si za každou cenu honí ego.

Přihlouplých nebo útočných příspěvků si osobně nevšímám, ignoruji je a myslím si své. Zatím jsem nečetl takový názor, který bych měl potřebu hlásit adminovi, ale ta možnost je tu vždycky.

hop®

Minstrel, já možnost "nahlásit" využívám velmi často. Většinou na své nesmyslné reakce, někdy na odpovědi Admina či syslíků, když podle mne tvrdí kravinu, nebojím se toto tlačítko použít, když se mi prostě něco vůči poradně nelíbí. Proto tm to tlačítko je, a je pak jen na syslíkách, jak to vyřešej...

hodnocení

0x

každý jsme nějaký,

občas dělám že to nečtu...

lolaprasatkova
hodnocení

0x

To byl váš soukromý vzkaz a neměl jste ho právo zveřejnit. Měl jste ho nahlásit adminovi. Zeptám se jinak. Uživatel des vám spíše na něco odpovídá. Co jste mu psal VY?

lidus*
hodnocení

0x

Že vás to baví, hádat se a urážet. Přiznám se, že někdy je den blbec a pak to dělám jako pan Milan jelikož některý dotaz mě přivádí k šílenství a moje odpověď by se snad ani nedala zveřejnit. Užívejte si krásných dní a mějte se lidičky trošičku rádi, jednou totiž příjde den, kdy už nikomu neřeknete ani dobrý den i kdyby jste 100x chtěli. L

hodnocení

0x

... především shodil sám sebe a projevil se jako spodina sama. ikvé tykvé. TAky mě jeden pakoň psal nehrubší nadávky do pošty, a ani neměl proč, napsal jsem pouze otázku. Holt by se lidi měli občas nad sedou zamyslet. Jan Werich -řekl (myslím): "Nejhorší je srážka s blbcem".

uska*

Pan Jan Werich:

Když už člověk jednou je,

tak má koukat, aby byl.

A když kouká, aby byl,

a je, tak má být to, co je,

a nemá být to, co není, jak

tomu v mnoha případech je.

hodnocení

0x

Dotaz zní, jaký máme názor na tento soukromý vzkaz. Myslím si, že měl zůstat soukromý. Podívala jsem se, co asi Děse přimělo k této reakci, když už Jirbar zde zveřejnil vnitřní poštu. Ve vlákně Děs vyjádřil svůj názor a odpověděl tazateli. Nic víc. Jirbar na to však reagoval slovy: Jako obvykle je to děs když něco píše des... Každý ať si úsudek udělá sám, ale podle mne to bylo zbytečné rýpnutí do Děse ze strany Jirbar. Každý má na výběr, když mu vadí vulgarity, není nutné je zde snášet a trpět. Ale také není nutné je dávat "k lepšímu" z vnitřní pošty všem a zakládat kvůli tomu vlákno. Pochybuji, že má někdo zájem se zde podílet na veřejném lynčování kohokoliv. Já tedy určitě ne.

des*

Protože je jirbar u mne podprůměrný rádce,nemínil jsem se vůbec angažovat v jeho provokaci.Děkuji všem co se mne zastali,znají mé hodnoty.Nebudu je jmenovat,ví to.Kapkanaděje to uvedla na správnou míru a doufám že se tímto ukončí tato stupidní akce proti mně,vyvolaná Jirbarem.Jen chci podotknout,že těchto akcí proti mé osobě bylo více a kdeže ti dotyční ale JSOU...Díky Kapko a ostatní.*slunce*SLUNCE V DUŠI:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]