Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dovolená u nás názor

Od: johnyohny* odpovědí: 14 změna:

Ahojte, chtěl bych se zeptat, zda by jste mi někdo nedoporučili dovolenou cca na 3 noci někde u nás v česku pro 3 osoby? Budu si vážit vašich názorů kde jste byli a kde se vám líbilo...

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

karjala*
hodnocení

1x

My jsme byli v Českém Švýcarsku, Krkonoších, Třeboni, Mikulově, Karlových Varech, Mariánských lázní, v Železné Rudě a líbilo se nám naprosto všude. Cestujeme s dětma, většinou spíme po penzionech nebo hotelích. Chodíme na túry nebo jezdíme na kolech, spíš aktivnější dovolená. Ubytování jsme měli několikrát přes Slevin a zatím to vždy vyšlo.

ron*
hodnocení

1x

Dobrý den.

Na tři noci bych volila nějaký kemp. Chaty jsou v nabídce během sezony většinou nejméně na týden.

Doporučuji kemp Rozkoš u České Skalice (možnost koupání, dobré a cenově dostupné občerstvení, možnost nákupu potravin přímo v kempu, vyžití pro děti, v okolí krásné výlety- např. Babiččino údolí, Náchod-zámek).

Další kemp: Vranovská přehrada (ideální dovolená pro rodinu s dětmi) .

Myslím, že je u nás tak krásně, že není problém si vybrat.*slunce*

mowla*
hodnocení

1x

U nás je krásně leckde... ;)

Šumava, Česká kanada, Beskydy, Javorníky - aspoň tam se rád toulám já - ubytování je všude dost (a různých kategorií), hoteliéři spíš nadávají na nedostatek hostů, než na přeplněné kapacity. Za sebe - Kvilda, Strmilov, Bystřička, Velké Karlovice - a všude v okolí jmenovaných obcí.

hop®
hodnocení

0x

Hotel, chatka, stan, tramp? ...

Potok, rybník?

Latrína, sprcha?

Ohýnek, vybavená kuchyň?

?

doplněno 08.07.12 15:12:

Na konci měly být tři otazníky, abyste si uvědomili, že netušíme jak si dovolenou představujete.

Takže na konci:?.?.?.?.?... *smich*

A taky přibližné místo, kvůli vzdálenosti, jaká doprava - auto, vlak, vhodné i pro děti, koupání nebo památky a podobně.

hop®
hodnocení

0x

Ještě mě napadlo, pokud chcete ušetřit a dovolenou si odpracovat, pozvu vás na mojí chajdu v Polabí *smich*

A není to úplně vtip,,, ;)

frosti*
hodnocení

0x

Nevím odkud přesně jste, ale mě se líbí např. v Praze. Byli jsme v malém penzionu na okraji města, jeden den jsme šli do ZOO, druhý den jsme byli ve vodním parku a nakonec jsme si prošli celé město, to jsme si spojili s nákupy v pražských obchodních centrech.

Také jsem byl v Liberci v Babylonu, nabízí hezké koupání a IQ Park, mají tam také docela slušnou ZOO a výstup na Ještěd je taky zajímavý.

Také mohu doporučit zámek Orlík a hrad Zvíkov. Je to poměrně blízko u sebe. Můžete navštívit města jako jsou např. Písek či Tábor.

Pokud Liberec, tak můžu naplánovat tři nabité dny...:)

verun*
hodnocení

0x

Jižní morava, Mušov, Pálava, víno a dobré jídlo... :)

lidus*
hodnocení

0x

Brněnská přehrada, super voda, dobré jídlo. Ubytování autokemp Bobrava nebo ty lepší a dražší zařízení (hotely na přehradě Santon a Fontána). Na Slovensko bych zajela na Zelenou vodu-autokemp, zatopený lom, čistá ale chladná voda nebo Senecká jezera. Dcera se vrátila z Žirovnice někde u Jindřichova Hradce, ubytování chalupa pro 12 lidí za 12 000 na týden, rybníky k nekoupání, bazen na zahradě super ovšem zatím co u nás byly 30ti stupňová vedra, tam denně bouřky, jo a je tam spousta borůvek. Záleží na vás co vlastně chcete.

hop®

Lidko, jste z Brna, to víme, už to je skoro reklama... ;) asi nahlásím,,, :-P

Já jsem z Prahy, ale kdybych měl utéct tak jedině Jižní Čechy, Jistebnice a tak...

lidus*

hope, 20 let jsem na přehradu koukala jen z balkonu, koupat se tam nedalo ale od loňského roku co se podařilo úspěšně zbavit sinic a přehradu vyčistit to nemá chybu. Jen doufám, že to tak zůstane.

martinaa*
hodnocení

0x

Z sebe doporučuji znojemsko, Vranov, Bítov, hrady, zámky, Pálava a vinné sklípky, cyklotrasy i turistické trasy po okolních vinicích, koupání na vranovské přehradě...

joshua*
hodnocení

0x

Jo jo, Brněnská přehrada. Tak dlouho jsem čekal až jí zase vyčistí a jak krásně tam teď je. Opravdu mě nebavilo jenom na ní koukat z okna. Tento rok jsem se byl koupat už několikrát, voda krásně čistá a poměrně i teplá. Okolo plno kempů, hotelů a krásná příroda :) Ani není poznat že jste v Brně *palec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]