Nejste přihlášen/a.
Ahojte, chtěl bych se zeptat, zda by jste mi někdo nedoporučili dovolenou cca na 3 noci někde u nás v česku pro 3 osoby? Budu si vážit vašich názorů kde jste byli a kde se vám líbilo...
My jsme byli v Českém Švýcarsku, Krkonoších, Třeboni, Mikulově, Karlových Varech, Mariánských lázní, v Železné Rudě a líbilo se nám naprosto všude. Cestujeme s dětma, většinou spíme po penzionech nebo hotelích. Chodíme na túry nebo jezdíme na kolech, spíš aktivnější dovolená. Ubytování jsme měli několikrát přes Slevin a zatím to vždy vyšlo.
Dobrý den.
Na tři noci bych volila nějaký kemp. Chaty jsou v nabídce během sezony většinou nejméně na týden.
Doporučuji kemp Rozkoš u České Skalice (možnost koupání, dobré a cenově dostupné občerstvení, možnost nákupu potravin přímo v kempu, vyžití pro děti, v okolí krásné výlety- např. Babiččino údolí, Náchod-zámek).
Další kemp: Vranovská přehrada (ideální dovolená pro rodinu s dětmi) .
Myslím, že je u nás tak krásně, že není problém si vybrat.
U nás je krásně leckde...
Šumava, Česká kanada, Beskydy, Javorníky - aspoň tam se rád toulám já - ubytování je všude dost (a různých kategorií), hoteliéři spíš nadávají na nedostatek hostů, než na přeplněné kapacity. Za sebe - Kvilda, Strmilov, Bystřička, Velké Karlovice - a všude v okolí jmenovaných obcí.
Hotel, chatka, stan, tramp? ...
Potok, rybník?
Latrína, sprcha?
Ohýnek, vybavená kuchyň?
?
doplněno 08.07.12 15:12:Na konci měly být tři otazníky, abyste si uvědomili, že netušíme jak si dovolenou představujete.
Takže na konci:?.?.?.?.?...
Ještě mě napadlo, pokud chcete ušetřit a dovolenou si odpracovat, pozvu vás na mojí chajdu v Polabí
A není to úplně vtip,,,
Nevím odkud přesně jste, ale mě se líbí např. v Praze. Byli jsme v malém penzionu na okraji města, jeden den jsme šli do ZOO, druhý den jsme byli ve vodním parku a nakonec jsme si prošli celé město, to jsme si spojili s nákupy v pražských obchodních centrech.
Také jsem byl v Liberci v Babylonu, nabízí hezké koupání a IQ Park, mají tam také docela slušnou ZOO a výstup na Ještěd je taky zajímavý.
Také mohu doporučit zámek Orlík a hrad Zvíkov. Je to poměrně blízko u sebe. Můžete navštívit města jako jsou např. Písek či Tábor.
Brněnská přehrada, super voda, dobré jídlo. Ubytování autokemp Bobrava nebo ty lepší a dražší zařízení (hotely na přehradě Santon a Fontána). Na Slovensko bych zajela na Zelenou vodu-autokemp, zatopený lom, čistá ale chladná voda nebo Senecká jezera. Dcera se vrátila z Žirovnice někde u Jindřichova Hradce, ubytování chalupa pro 12 lidí za 12 000 na týden, rybníky k nekoupání, bazen na zahradě super ovšem zatím co u nás byly 30ti stupňová vedra, tam denně bouřky, jo a je tam spousta borůvek. Záleží na vás co vlastně chcete.
Lidko, jste z Brna, to víme, už to je skoro reklama... asi nahlásím,,,
Já jsem z Prahy, ale kdybych měl utéct tak jedině Jižní Čechy, Jistebnice a tak...
Jo jo, Brněnská přehrada. Tak dlouho jsem čekal až jí zase vyčistí a jak krásně tam teď je. Opravdu mě nebavilo jenom na ní koukat z okna. Tento rok jsem se byl koupat už několikrát, voda krásně čistá a poměrně i teplá. Okolo plno kempů, hotelů a krásná příroda Ani není poznat že jste v Brně
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.