Nejste přihlášen/a.
Dobrý den zaslechl jsem od známého že někde v praze je obchod z názvem hong kong a prodávají se tam levné čínské věci ktere pak čínáni prodavají ve svých krámkách,, nevíte někdo prosím vás jestli nemaji www stránky nebo kde obchod najít? Díky moc
SAPA neboli Malá Hanoi není čínská, ale vietnamská. Čínský velkoobchod je (nebo byl) někde na pomezí Malešice-Hostivař.
jo jo ted na to koukám a objevil jsem tu sapu hledám tržiště či sklad kde bych mohl koupit levně čímské vietnamské či jaké zboží ale mám dojem že známy říkal něco o hostivaři ale nemuže si zpomenout kde a na internetu se to nedá dohledat stejně děkuji a ještě jsem se chtěl zeptat jaký je mezi nimi rozdíl?jestli vietnamská sapa nebo ten druhý?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.