Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde je hong kong?

Od: spofix odpovědí: 7 změna:

Dobrý den zaslechl jsem od známého že někde v praze je obchod z názvem hong kong a prodávají se tam levné čínské věci ktere pak čínáni prodavají ve svých krámkách,, nevíte někdo prosím vás jestli nemaji www stránky nebo kde obchod najít? Díky moc

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hankauk*
hodnocení

0x

Že by byl v Praze obchod Hong Kong, slyším poprvé. Jediné, co by to mohlo být, je spíše Sapa v Libuši. Na webu to najdeš bez problémů. Ev. se přeptej známého, kde konkrétně ten obchod má být. ;)

spofix
hodnocení

Děkuji za odpověd určitě na to mrknu bohužel je problém v tom že už neví kde přesně to je,,

lolaprasatkova
hodnocení

0x

A co tam chceš koupit? Třeba to mají i někde jinde .

spofix
hodnocení

Je to normalně sklad s dovozci který prodávají čínské zboží čínanům do svých krámku a za směšné peníze,,

ladinpraha*
hodnocení

0x

SAPA neboli Malá Hanoi není čínská, ale vietnamská. Čínský velkoobchod je (nebo byl) někde na pomezí Malešice-Hostivař.

spofix
hodnocení

jo jo ted na to koukám a objevil jsem tu sapu hledám tržiště či sklad kde bych mohl koupit levně čímské vietnamské či jaké zboží ale mám dojem že známy říkal něco o hostivaři ale nemuže si zpomenout kde a na internetu se to nedá dohledat stejně děkuji a ještě jsem se chtěl zeptat jaký je mezi nimi rozdíl?jestli vietnamská sapa nebo ten druhý?

erikch*

omyl,ti,kteří to patří jsou čínské národnosti-tatík zná jednoho z těch nejvyšších(za komančů splu dělali v mrazírnách)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]