Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nemoci ma rust svalu

Od: mikiki3 odpovědí: 4 změna:

Dobry den, mam dotaz ,existuje nejaka nemoc, ze svaly rostou samy?Popripade jestli ano,tak me prosim zaslete nazev nemoci. Dekuji mnohokrat vsem

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hankauk*
hodnocení

0x

O tom, že by byla nemoc, kdy by svaly samy rostly, jsem nikdy neslyšela. Existuje svalová dystrofie, což je ochabování svalstva, které vede k selhávání orgánů v těle a následné smrti pacienta. Pak existuje abnormální růst - kostí, svalů, orgánů - zapříčiněno hypofýzou.

lll*
hodnocení

0x

Já nevím? Snad jen rakovina je zhoubné bujení tkání, i měkkých a tedy i svalů. Ale abych se přiznal, ještě jsem neslyšel, že by se rak dal do svalů.

bena*
hodnocení

0x

Jestli by jste chtěl aby Vám jen tak svaly narostly, tak to jste pěkný zoufalec. Nejsou svaly jako svaly.

Jinak k dotazu - o žádné takové nemoci nevím a pochybuji, že by existovala.

dzordz*
hodnocení

0x

Existuje genetická porucha, při které se nevytváří dostatek myostatinu, který běžně brzdí růst svalů, jedinec pak může mít až dvojnásobný objem svalové hmoty. Ale je prej extrémně vzácná a asi byste o ní už věděl.

doplněno 07.07.12 13:35:

who-sucks.com/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]