Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, neočekávám velkou diskuzi na toto téma, ale dnes jsem si přečetl tuto zprávu.
Mnozí asi ani nevědí, kdo to byl. Ovšem, píseň viz video zná asi každý (z diskotéky, filmu nebo ložnice). Chtěl jsem jen zavzpomínat - snad Vás tento hit z roku 1966 potěší. Zdravím!
Bene je to jediná píseň co od něj znám, tuším, že zpíval soulové balady,řekla bych, že mu muselo být k 80ti rokům.
doplněno 14.04.15 19:34:Tak jsem si to našla a bylo mu 74.
Dobrý den, no, neznám jich od něho o mnoho více, ale nic lepšího asi nenazpíval. Ale, zase tato je úžasná. Bylo mu 74 let. Zdravím!
Ach Bene, vůbec jsem nevěděla, kdo to je. A po prvním tónu se mi skoro zastavilo srdce. Tak si tady zase vzpomínám, díky.
Dobrý den, no, to je osud mnoha muzikantů, že udělají jednu pecku a potom jejich sláva pomine. A tu pecku potom někdo slavný opráší a ono to vypadá jako originál - a na toho prvního už nikdo nemyslí. Jak jsem psal, tak písnička je to známá, ale její první interpret už skoro ne. Zdravím!
Velice potěší. Je to nesmrtelný šlágr. V pátek zazněl na svatbě...krásná atmosféra!
Díky za připomenutí
Zelenýdábel
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.