Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odkud vlastně všichni jsme?

Od: david63® odpovědí: 30 změna:
Kolikrát jsem přemýšlel odkud všichni jsme jestli třeba nebydlím ve stejném městě jako některý rádce.Celem by mě to zajímalo jen pro zajímavost.

30 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

0x

Tvoříš databázi rádců? Neprozradím ani náhodou.

hop®

Ládine, proč?

Já se nebojím trošku upřesnit kde bydlím, samozřejmě zde nebudu uvádět své jméno a přesnou adresu. *stop*

Ani Tvoji... ;)

ladinpraha*

Hopíku, máš nějaké dlouhé zapalování, takhle po ránu. Já prostě tu svoji vesnici neprásknu. A že mám v adrese p12, tak to už vůbec ne.

doplněno 05.07.12 23:51:

A navíc - kdo se tady na poradně vyskytuje pravidelně, tak ví.

hop®

No jo, no, máš pravdu, tazatel je služebně trošku mladší, 42 dnů... *smich*

hodnocení

Nejde mi o to znát přesně vaší adresu ale prostě mě to jen zajímalo.

hop®
hodnocení

0x

Ano, mne by to někdy také zajímalo, někteří rádcové již prozradili na poradně odkud jsou, u některých rádců to vím ze soukromé korespondence.

Pokud Vás to tolik zajímá, nevím proč nejdete příkladem a nenapíšete sám jako první, odkud jste... *zed*

Takže, jsem rodilý Pražák, nyní bydlím v "Bubucity", tedy ve Strašnicích... ;)

06.07.12 00:22
hodnocení

0x

Hlinsko.

zajixxx*
06.07.12 01:59

Přerov

hodnocení

Mníšek pod Brdy

hodnocení

0x

Nevím jak jiní ale já jsem ze země...

A co se ostatních týče když budete dost dlouho číst jejich příspěvky(pár let) dozvíte se o nich více než jen bydliště...

buss
hodnocení

0x

To je třeba napsat, jsem z ..., mám tu kolegu/kolegyni? Jinak je to nefér.

hodnocení

0x

babkazOV, hádej odkud?:D

hop®

Odolena Voda, to je blízko Prahy, znám... *smich*

doplněno 06.07.12 12:12:

To byl pokus o vtip, tipnul bych si Ostravu... ;)

Ať žije Odolen.

Prosek

majsterjoe*

Tak to jsme sousedi ;)

bena*
hodnocení

0x

Krkonoše, to by mohlo stačit ;)

ar*

Bono přesněji z brány Krkonoš. :D Ty už jsi se tady parkrát naprášil stejně jako já že jsem z města zkamenělin , nebo města krásných bláznů a taky z Mekky českého autokrosu jak kdo chce.

doplněno 06.07.12 13:50:

Sorry Beno

bena*

V pohodě, myslel jsem, kdo si to chce najít, ať štrachá archivem, kdo ne, tak to vědět nemusí.

doplněno 06.07.12 16:11:

Mimochodem, není náhodou mekka českého autokrosu Nová Paka? (z tý mimochodem nejsem).

ar*

Beno já to ,ale netvrdil o tobě. :D Právě minulý vikend jsme zase "mekkovali" *smich*

vlazy*
hodnocení

0x

Já se s tím nijak netajím. Jsem z Evropy, konkrétně z Česka. :)

krkovicka*
hodnocení

0x
Trasa metra B,to by mohlo stačit.Ostatní vědí;)
doplněno 06.07.12 17:31: No to ne.Metro napoví.
vlazy*

krkovicka: Ty bydlíš v metru a nebo jsi bezdomovec a chodíš tam pouze přespívat? :)*smich*:)

doplněno 06.07.12 16:43:

Oprava přespávat

doplněno 06.07.12 17:36:

krkovicka: Je to asi téměř nepravděpodobné, ale bylo to první co mne napadlo. Jinak je mi úplně jedno kde bydlíš. :)

hodnocení

0x

Když nedělám na Poradně lumpárnu a nemusím se stydět za své odpovědi, proč konspirovat?:)

Tedy: moje bydliště: Když vylezu na kopec a je jasno, vidím v dálce Krkonoše a vpravo od nich Orlické hory. Trochu blíž Kunětickou horu. K Labi to mám 8 km a je tam už docela dost široké.

A víte, čím se proslavilo nejbližší město? /asi 10 km od nás/ Pověstí, jak chytří radní tahali vola na věž, aby vypásl trávu, která na věži vyrostla.*smich* Samozřejmě ho uškrtili. Když jsem kdysi chodila na SŠ, byli jsme se třídou na výletě na Lipně v jižních Čechách. Lidé se ptali: Odkud jste? A když jsme řekli, hned se smáli: To je tam, co tahali vola na věž! Ano, až v jižních Čechách se to ví.

Jinak - v tom městě se narodil před více než 100 lety lety známý český herec. Proslavil se zvláště jedním oborem umění. Na jeho počest je ve městě každoročně pořádána slavnost s předáváním cen za?:)? . To je nápověda jako hrom. Už víte? *placni*Jaga.

ar*

A ještě je tym stále Tesla?:D

Nic si z toho nedělejte, "naši" hasiči zase kdysi jeli údajně hasit měsíc.

Ar: BINGO!*palec* Tesla už je fuč!

vlazy*

babajaga: "Když nedělám na Poradně lumpárnu a nemusím se stydět za své odpovědi, proč konspirovat?" Třeba proto aby si tu lumpárnu někdo nedělal z tvého města bebo vesnice a k tomu možná i z tebe. Ono by se nějaký takový lump mohl najít který by se tím rád pobavil.

tomasgulas
hodnocení

0x

Gottwaldov.

Ale tfuj tajxl! Hele kdyby ses tak zeptal třeba : Prší u vás? Tak bys hned věděl odkud kdo je, ale takhle?

lidus*
hodnocení

0x

Brno a neprší a neprší.

praivo*
hodnocení

0x

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]