Nejste přihlášen/a.
Ládine, proč?
Já se nebojím trošku upřesnit kde bydlím, samozřejmě zde nebudu uvádět své jméno a přesnou adresu.
Ani Tvoji...
Ano, mne by to někdy také zajímalo, někteří rádcové již prozradili na poradně odkud jsou, u některých rádců to vím ze soukromé korespondence.
Pokud Vás to tolik zajímá, nevím proč nejdete příkladem a nenapíšete sám jako první, odkud jste...
Takže, jsem rodilý Pražák, nyní bydlím v "Bubucity", tedy ve Strašnicích...
Odolena Voda, to je blízko Prahy, znám...
To byl pokus o vtip, tipnul bych si Ostravu...
Bono přesněji z brány Krkonoš. :D Ty už jsi se tady parkrát naprášil stejně jako já že jsem z města zkamenělin , nebo města krásných bláznů a taky z Mekky českého autokrosu jak kdo chce.
doplněno 06.07.12 13:50:Sorry Beno
Když nedělám na Poradně lumpárnu a nemusím se stydět za své odpovědi, proč konspirovat?
Tedy: moje bydliště: Když vylezu na kopec a je jasno, vidím v dálce Krkonoše a vpravo od nich Orlické hory. Trochu blíž Kunětickou horu. K Labi to mám 8 km a je tam už docela dost široké.
A víte, čím se proslavilo nejbližší město? /asi 10 km od nás/ Pověstí, jak chytří radní tahali vola na věž, aby vypásl trávu, která na věži vyrostla. Samozřejmě ho uškrtili. Když jsem kdysi chodila na SŠ, byli jsme se třídou na výletě na Lipně v jižních Čechách. Lidé se ptali: Odkud jste? A když jsme řekli, hned se smáli: To je tam, co tahali vola na věž! Ano, až v jižních Čechách se to ví.
Jinak - v tom městě se narodil před více než 100 lety lety známý český herec. Proslavil se zvláště jedním oborem umění. Na jeho počest je ve městě každoročně pořádána slavnost s předáváním cen za?? . To je nápověda jako hrom. Už víte?
Jaga.
A ještě je tym stále Tesla?:D
Nic si z toho nedělejte, "naši" hasiči zase kdysi jeli údajně hasit měsíc.
babajaga: "Když nedělám na Poradně lumpárnu a nemusím se stydět za své odpovědi, proč konspirovat?" Třeba proto aby si tu lumpárnu někdo nedělal z tvého města bebo vesnice a k tomu možná i z tebe. Ono by se nějaký takový lump mohl najít který by se tím rád pobavil.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.