Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Upíří deníky

Od: frosti* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, už nějakou dobu jsem si všímal, že se všichni zbláznili do upírů. Já se už od mala o upíry zajímám (hlavně kvůli seriálu Buffy :D ). Teď jsem v televizi zaregistroval seriál Upíří deníky, které jsou napsány podle knihy. Seriál se mi strašně moc líbí a zkusil bych si koupit i knihu. Znám také slavné Stmívání, ale přijde mi to jako obrovská fraška (upír, který se na slunci třpytí je fakt komediální :D ). Navíc jsem zjistil, že upíří deníky byli vydány už před 20 lety... Četl jste je někdo?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

terka*
hodnocení

0x

Dobrý den. Já jsem četla všechny knížky upířích deníků. Celkem je 8 knih. Potom jsem zjistila, že upíří deníky začali dávat v televizy, tak je teď pravidelně sleduji. Ale chci Vás upozornit, že knížka je napsaná úplně jinak. Jsou tam hlavně i jiné postavy. Jinak děj je stejný. Ale knížka mě také bavila. Přeji příjemné čtení. :)

hodnocení

0x

Ještě jsem to nečetl, ale Návrat mám stažený jako e-knihu, bylo to v nějaké nabídce zdarma na Ráji knih. Teď už to zdarma není, ale každý z dílů si to můžete stáhnout po 99 korunách (lze zaplatit z mobbilu):

rajknih.cz/...

Musíte si k tomu stáhnout na comp čtečku wooky - zdarma

doplněno 06.07.12 13:47:

Nějak se ten odkaz zase nepovidl. Zkuste kliknout sem a dát si upířá deníky vyhledat, schválně, jestli už to bude fungovat

travex
hodnocení

0x

Pravá krev, taky už nějakou dobu běží, momentálně je natočeno 5 sérií. Taky zfilmováno podle nějaké knížky.

Kdoví, odkud se vlastně pohádky o upírech vzaly? Že by snad doopravdy existovali?:D

Každá věc má své opodstatnění, snad i kořeny v něčem, co bývalo reálné? Nebo snad Bram Stoker ovlivnil dnešní autory?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]