Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak dlouho účinkuje Red Bull?

Od: pk* odpovědí: 8 změna:

Zdravím! chtěl bych se zeptat jak dlouho účinkuje Red Bull 250ml... děkuji

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, myslíte jako na žízeň nebo "močák"? Zdravím!

doplněno 08.06.15 15:36:

pk - jak již uvedeno, tak to bude u každého jiné. No, možná u někoho nezabere vůbec. Snad se raději opláchnout při nastupující únavě studenou vodou nebo si zacvičit, otevřít okno apod.

Co káva?

robert*
hodnocení

0x

U každého člověka jinak. Záleží na tvém organismu, jak rychle spaluje cukr, jak nakládáš s energií, kterou příjmeš, to znamená, jestli se zrovna hýbeš nebo sedíš. Takhle ale těžko říct.

joudic*
hodnocení

0x

kratce... 500ml Redbull je tak na cca hodinku a neco... Vyzkouseno po ceste na dovolenou po prodovadene noci temer bez spanku, na 12h ceste jsem jich vypil asi 8, abych neusnul za volantem.

doplněno 08.06.15 15:38:

nespat se da i bez toho, bezne davam 2 dny vkuse bez spanku bez kafe, ale clovek musi neco delat

pk*
hodnocení

Omlouvám se ... asi jsem se blbě zeptal.. myslel jsem jak dlouho mě udrží vzhůru když normálně chodím spát kolem 11... kdybych ho celý vypil v těch 11 vydržím déle nespát?

doplněno 08.06.15 15:44:

Co musím dělat? :-D

dagmar35*

Záleží na tvém organismu ... u každého člověka jinak :)

pk: Cokoliv co potřebuje pozornost. Ideálně něco u čeho se nemusí nesedět.

mikimau
hodnocení

0x
take hovadiny nepite,muze vas to zabit

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]