Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Práce v zahraničí

Od: joi2 odpovědí: 3 změna:

Ahojte všichni, prosím mám prosbu, newíte někdo o práci v zahraničí např. sbět ovoce- španělsko apod. Ráda bych odcestovala a hlavně si vydělala nějaké peníze. Také bych se chtěla zeptat jestli popřípadě neznáte nějakou stránku, kde lidi píšou že jedou např. do Španělska a že by někoho vzali sebou levně. Budu moc ráda za každou nabídku. Pěkný den.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kosmonaut*
hodnocení

0x

Ahoj,kamarudka byla ve Španělsku na jahodách,říkala že už nikdy víc,prý je to moderní otrokářství ale těžko soudit sám jsem tam nebyl.Každopádně z vlastní zkušenosti můžu říct že pokud znáš jazyk tak se nikde neztratíš :)

joi2
hodnocení

No právě, někdo říká, že jsou některá místa super někteří, že ne. Ale straštně ráda bych odjela si vydělat do ciziny, jazyk moc neznám umím tak průměrně. Takže by to chtělo někde ten jazyk zdokonalit a tou je Anglie.

Ps: V Anglii jsou taky různé sezonní práce-sběr ovoce. Kdyby někdo měl nějaké info. Napiště mi tady. Díky.

Pokud chcete jet na brigádu do země,kde je momentálně nezaměstnanost více než dvakrát tak vyšší než u nás,nedávám Vám příliš šancí.

A pokud se chcete zdokonalit v jazyce,musíce vycestovat úplně sama a dostat se někam,kde není žádná pracovní skupinka Čechů či Poláků.S nimi se totiž nenaučíte ani slovo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]