Nejste přihlášen/a.
Používá tu někdo VIF do nafty?
V zimě nebylo o čem přemýšlet, to jsem lil především kvůli mrazu. Od jara leju letní VIF, docela podle návodu 70ml do 70l nafty. Na obalu píšou, že větší dávkování je ku prospěchu. Zkoušel někdo dávat např 5x tolik jestli to něco udělalo se spotřebou apd?
Došel jsem i ke kacířské otázce: pokud natankuju BIO naftu, ušetřím na nádrži 300,-, přidám celý VIF (dávkování 7x víc), utratím tedy 200,- navíc, ale pořád bych ušetřil 100,- (což se nevyplatí), ale... jen myšlenka k diskuzi.
jestli je více lépe to nevím, na obalu tvrdí že ano... jde mi, zda to někdo zkoušel a pozoroval nějaký klad... byť krátkodobě, že např jedna hutná aplikace prospěla.
Dle rad motorářů přidávám VIF zimní i letní. V zimě dvoj až trojnásobek v létě dle návodu. V zimě jsou starty bez problémů. Jestli v létě je něco lepšího s VIFem nevím. Nejsem žádnej odborník ani motorář, i když najezdím ročně dost kiláků. Prostě, bylo mi to doporučeno, že je to lepší pro motor. Ten má nalítáno přes 200000 a je fakt v pohodě. Bio naftu mám zakázanou. Toť mé laické zkušenosti.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.