Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pozná zubař kuřáka?

Od: lord* odpovědí: 10 změna:

Dobry den kdyz kourim pozna to zubar? dekuji

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

0x

Pozná a dokonce pozná i cca jak moc, také pozná zda pijete kávu.

doplněno 04.07.12 12:23:

Jasně, zuby máte nikotinem zbarvené a nikotin se usazuje i pod dásny. Jak začne čistit zubní kámen hned na něj narazí.

doplněno 04.07.12 12:36:

Tak to ne ale pozná pokud kouříte pravidelně víc cigaret a někteří kuřáci co kouří léta mají zuby tak zbarveny, že to pozná každý.

lord*
hodnocení

pri normalni prohlidce?

lord*
hodnocení

treba i po jedne cigarete?

martinaa*

Po jedne cigaretě těžko.. a i kdyby to poznal, tak nevím, komu by to asi vykládal, to je jen tvoje věc. Pokud máš strach, že by to vykecal rodičům, tak pokud nejsi z hodně malé vesničky, nic mu do toho není.

lord*
hodnocení

diky moc :D

hodnocení

0x

Pozná, to si piš.

Před člety se mi známá pochlubila, že jí zubařka odstraňovala zubní kámen. Já se bála, abych nebyla o něco ošizená a při příští návštěvě jsem taky požádala o odstranění zubního kamene.

Zubařka mi řekla: na vašich zubech vidím, že nekouříte ani nepijete černou kávu. Není co odstraňovat. A měla pravdu.*palec*Jaga.

martinaa*

Nekouřím, kafe nepiju, a zubní kámen stejně mám:D Možná z černého čaje.

Ovšem jednu cigaretu zubař fakt nepozná:)

doplněno 04.11.14 21:21:

Pokud je to jednorázovka, tak ne. Pokud kouříš 6-10 cigaret týdně, tak po nějakém čase ano.

lila*

a po 6/10ti cigaretách to pozná?

hahanaj*

kámen se nesazuje jen kuřákům a těm co pijí kávu to si pletete

miljan*
hodnocení

0x

Pozná, kuřák smrdí přes zavřené dveře. *blee*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]