Nejste přihlášen/a.
Ahoj, mám takovej banální dotaz :D . Trápí mě, že když ráno vstanu mám celej obličej nafouklej. Oči mám strašně malinký, nos jak šmoula a trvá to ještě půl dne. Vím, že to dělá tak každýmu, ale všichni vypadají za hodinu normalně, ale já vypadám konečně normálně až tak k večeru -_- Docela mě to štve. Vypadám jak kdybych měla tlustej obličej. Jak se toho zbavit?
mě hodně natéká obličej přes noc, hlavně víčka, takže ráno vypadám děsně. obzvlášť, když ráda spím na rovině. Když chci ráno vypadat líp, ne tak natekle, musím si víc podložit hlavu, 2 polštářky, no, pohodlné to není, ale ráno skoro žádný otok , přece jen, proti gravitaci ta kapalina moc nezmůže
Ahoj,toto se mi stane,když mám k večeři něco víc slaného.Zkuste se zamyslet nad jídelníčkem,sůl je potvora,zadržuje vodu v tkáních,proto ráno ty otoky.
xy...s těmi polštářky si akorát zničíte krční páteř,v tomto případě nejde o gravitaci,ale ledviny,lymfatický systém apod...
Kolik máte roků? Kolik vážíte a kolik měříte? Kdy jste naposledy byla na preventivní prohlídce? Ptám se proto, protože chyba je někde. Úplně klidně to mohou být ledviny, cukr v krvi, alergie. Nic z toho není snadné, ani jednoduché. Měla byste tohle řešit s lékařem. Před námi je víkend. Zastavte se dnes v lékárně a kupte si močopudný čaj, kterým si nemůže vůbec ublížit. Jen budete hodně čurat a zítra a pozítří ráno uvidíte. Přečtěte si návod!
tak tohle já mívám,když mám alergii.někdy ráno vstanu a ani se mi nechce so práce jak mám maličký oteklý oči.Většinou trpím na podzim,podzimní trávy...Jinak už jsem vybavená kapkama do očí,prášky na alergii a sprej do krku.Možná máte alergii.Hlavně v noci netopte,a jděte spát do vyvětrané skoro studené místnosti...
typuji to na alergii na něco a to je ten problém na co...chtělo by to navštívit příslušného lékaře,taky bych zkusil třeba jiný prací prostředek,jinou náplň do polštáře...sám teď válčím s pokožkou na obličeji/už asi půl roku/,když se oholím jedno jestli elektricky nebo žiletkou tak se mi pokožka na obličeji napne,zrudne a svědí a to celý den...byl jsem u kožního,pokýval hlavou-alergie-dal mi nějaké masti...sám tipuji že za to múže několik návštěv v krytém bazénu ten chlor a savo tam bylo opravdu dost cítit,no asi mi to nesedlo...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.