Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Film Saw - díl 1. Jak jej chápete?

Od: martin96389 odpovědí: 4 změna:

Zdravím, chtěl bych se zeptat, jak chápete konec filmu Saw 1? Co se tam vlastně stalo, kdo je onen "mrtvý" muž? Nějak mi to hlava nepobírá, co se tam vlastně stalo? Neuvěřitelný film, opravdu se mi líbil, teď už mu jen musím přijít na kloub. Pokud mi někdo z Vás celou situaci objasní budu rád :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

janplinto*
hodnocení

0x

Film Saw 1 neexistuje. Zřejmě hovoříte o filmu Saw: Hra o přežití. "Mrtvý" muž se má zanedlouho stát mrtvým skutečně. Umírá totiž na rakovinu a rozhodně se mu zkapat nechce. Kolem sebe pozoruje spoustu lidí, kteří jednají lehkovážně, evidentně si neváží svého života a to především proto, že jim bezprostředně nehrozí smrt. "Mrtvý" muž, disponující kromě břitkého intelektu taktéž značnými prostředky, tudíž začne odchytávat nejrůznější delikventy a připraví jim Hru o přežití, aby se dotyční chytili za nos a začali si vlastního života považovat...Ale to je pouze má domněnka, rozhodně to nemohu tvrdit s určitostí. *kafe*

hodnocení

0x

Podívej se na všechny díly, ono to pak do sebe víc zapadá a vic se to postupně vysvětluje.

dagmar35*
hodnocení

0x

Ano, podivej se na vsechny dili ;)

kutululu
hodnocení

0x

Pokud Vás zaujal Saw: hra o přežití, tak se podívejte i na další díly, postupně se bude děj rozvíjet, ale také budou vyvstávat další podobné otázky typu jak, proč, kdo? S každým dalším dílem bude ten předchozí jasnější, ale úplnou odpověď dostanete až v zatím "posledním" díle.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]