Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
prosil bych o radu barvy která je víc stylová protože obě sou boží ,poradte řekněte barvu sou na něchto stránkách barvy? rozhoduji se pezi matt grey a limited edition
díky moc za odpovědi
Těžká rada, obě motorky vypadají hezky.
Spíš popřemýšlej, jestli chceš motorkou zaujmout už na první pohled. Anebo jestli chceš až potom překvapit spíš svým stylem jízdy a uměním...
doplněno 02.07.12 11:11:Pro sebe bych asi zvolil tu šedou...
Já být tebou, tak radši ušetřím na větší stroj. Pokud si koupíš novou 125 někdy v šestnácti, utrátíš za ní balík a bude se ti za dva roky zdá malá. Její cena hodně klesne a ztratíš tak spoustu peněz. Malé motory rychle odcházejí. Kup si raději nějakou ojetinu, na které se za dva roky něco naučíš a střelíš jí za stejný pakatel, za jaký jsi ji koupil. V 18ti už si můžeš sehnat lepší stroj, který bude mít v techničáku napsáno, že je přiškrcený, ale nebude. Moje úplně první motorka byla v 18ti Yamaha XJ600. Co se barvy týče, ber raději tu barevnou... jednak se to na slunci tolik nerozpálí a bude lépe vidět.
Hezké jsou obě, ale já bych nejraději volila černou nebo tmavěmodrou, pokud by byly k mání. Ty jsou nejelegantnější.
Hlavně si uvědomte, že barva nejezdí a ať už si vyberete jakoukoliv, tak přeji hodně kilometrů bez nehod. Motocyklisté jsou velice snadno zranitelní, tak ať se Vám nikdy nic nestane. Jaga.
Pro mne jasná volba yamaha-motor.eu/... cdn.yamaha-motor.eu/... Blue|
Yamaha - modrobílá , Kawasaki - světle zelená , Suzuki - žlutá , Ducati - červená , nebe - modré , tráva zelená a Ferrari rudé
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.