Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Barva motorky

Od: motocyklista odpovědí: 9 změna:

Ahoj,

prosil bych o radu barvy která je víc stylová protože obě sou boží ,poradte řekněte barvu sou na něchto stránkách barvy? rozhoduji se pezi matt grey a limited edition

yamaha-motor.eu/...

yamaha-motor.eu/...

díky moc za odpovědi

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

0x

Těžká rada, obě motorky vypadají hezky.

Spíš popřemýšlej, jestli chceš motorkou zaujmout už na první pohled. Anebo jestli chceš až potom překvapit spíš svým stylem jízdy a uměním...

doplněno 02.07.12 11:11:

Pro sebe bych asi zvolil tu šedou...

petr123*
hodnocení

0x

Podle mě záleží i na tom jakou máš výbavu a co víc odpovídá tvému stylu. Třeba ta šedivá je efektnější, ale stejně bych reálně volil bílo-červenou.

martinaa*
hodnocení

0x

Jako holka bych víc brala tu červenobílou:)

amadeus*
hodnocení

0x

Já být tebou, tak radši ušetřím na větší stroj. Pokud si koupíš novou 125 někdy v šestnácti, utrátíš za ní balík a bude se ti za dva roky zdá malá. Její cena hodně klesne a ztratíš tak spoustu peněz. Malé motory rychle odcházejí. Kup si raději nějakou ojetinu, na které se za dva roky něco naučíš a střelíš jí za stejný pakatel, za jaký jsi ji koupil. V 18ti už si můžeš sehnat lepší stroj, který bude mít v techničáku napsáno, že je přiškrcený, ale nebude. Moje úplně první motorka byla v 18ti Yamaha XJ600. Co se barvy týče, ber raději tu barevnou... jednak se to na slunci tolik nerozpálí a bude lépe vidět.

hodnocení

0x

Hezké jsou obě, ale já bych nejraději volila černou nebo tmavěmodrou, pokud by byly k mání. Ty jsou nejelegantnější.

Hlavně si uvědomte, že barva nejezdí a ať už si vyberete jakoukoliv, tak přeji hodně kilometrů bez nehod. Motocyklisté jsou velice snadno zranitelní, tak ať se Vám nikdy nic nestane. Jaga.

ar*
hodnocení

0x

Pro mne jasná volba yamaha-motor.eu/... cdn.yamaha-motor.eu/... Blue|

Yamaha - modrobílá , Kawasaki - světle zelená , Suzuki - žlutá , Ducati - červená , nebe - modré , tráva zelená a Ferrari rudé *ua*

martinaa*

Jojo, zelená Kawasaki Ninja ZX-7R byla mým dětským snem:D

motocyklista
hodnocení

Díky moc za odpovědi ale asi jsme se rozhodl pro tu tmavou jelikož kdyby se poškrábala nebude to až tak vidět

ar*

Tak pokud vás vedlo k tomuto rozhodnutí jen to poškrábání, tak opak je pravdou. Na tmavé barvě je to vidět nejdřve, protože až na vyjímky jsou podklady laků světlé.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]