Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Marihuana v 15?

Od: marek2 odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, zjistil jsem, že můj syn (15) užíval marihuanu společně s jedním kamarádem. Nevím co mám dělat. Já sám sem vyzkoušel marihuanu v 16 letech, jen jednou a nelíbilo se mi to. Tak nevím, zda mu jenom neříct, ať to nedělá, že je to zbytečný a nené to zdravý to jeho tělo ve vývinu.

A jen tak mě zajímá. Kdy jste (pokud) vyzkoušeli marihuanu vy?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska*
hodnocení

2x

Asi ve 40ti. Promluv s ním o své zkušenosti a jaká rizika jsou s tím spojena. Jednou bude dělat řidičák nebo bude pracovat tam, kde marihuana vůbec nepatří. Právě takové dychtivé a experimentující skupinky vyhledávají dealeři tvrdých drog. A nabídni mu lepší volnočasové aktivity.

ardno
hodnocení

2x
Dobrý večer pokud ví co je správné tak tvrdší drogi nebude užívat. Ale přece jen bi jste měl vašeho syna obeznamit s ryziky, které jsou spojeny z dlouhodobém užívání konopí nemá cenu mu něco zakazovat. Tím spíš udělá opak i když mu zakážete kamaráda tak se s ním bude dál stýkat, za vašimi zády ja mluvím z vlastních zkusenosti. Z marihuanou sem se setkal asi v jedenácti letech a problém je spíš aby se nechytl blbé party, další problém je když víc kouřite máte pak věcí toleranci tudis chcete víc tráví, pak je problém že si to může chtít shánět ve vecim a utrácet víc než je jeho kapesné. Pak může začít prodávat různé věci co doma najde a podobně, ale je to více méně o té partě jestli je rekreační kuřák tak je to v pořádku, ale jestli kouri každý den tak je to špatně ja uz mam rodinu nekourim,nepiju, nehulim a žádné drogy neberu ale člověk k tomu musí přijít tak nak sám, ze se bavi z hajzlama a podobně ja to měl určitě jiné než váš syn. Rodiče se rozvedli a bavil sem se z pankacema myslel jsem že to sou kamosi ale nebili vseci do dnes smazi a huli a za včas sem si uvědomil že to je stereotyp který vás bude držet furt u dna. A to sem chtěl změnit tak sem se na všechny vykašlal. Můžete mu omezit korenim tráví když bude každej den zhulenej oči jak rak, tak mu můžete dělat testy na drogy ty samé co dává policie a nebo chdid na moc případné krev tam se uz zjistí v jaké míře trávu užívá. A na vaši otázku je ve vivinu a tráva zhoršuje krátkodobou pamen a rychles se po ní stárne u mne se dá říct že sem tím vyvinem prosel zdaleka rychleji jak fizicky Tak psychicky bil sem v hlavě starší než mi družstevníci proto sem se bavil z dospelima lidma. Tak snad máte rozumného syna hodne stesti a hlavne zdravi
iz*

Zhoršuje nejen krátkodobou paměť...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]