Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kdy výjde pokračování na Hostitele

Od: protlacek* odpovědí: 4 změna:

Chtěl bych se vás zeptat, jestli někdo nevíte kdy výjde pokračování knihy Hostittel od Stephénie Meyerové. Prej by to mělo být na jaře roku 2012, ale nevím to jistě. Víté o tom někdo něco bližšího. Děkujii. :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

askmenow*
hodnocení

0x

Jaro 2012 už bylo ;)

Pokud myslíte jaro 2013, jediné, co jsem slyšela je, že by tou dobou měla býát uvedena filmová verze.

doplněno 02.07.12 01:59:

(což ovšem neznamená, že kniha vyjít nemá, jen já nic takové neslyšela, ale upřímně se o to moc nezajímám ;)

protlacek*
hodnocení

To jsem taky slyšel, hlavně čtu že se všichni se baví o filmu, ale mně zajíma knižní pokračování, které má,,(Já nevím kdy)"výjít. Četl jsem na jednom blogu že to má být tento rok, ale je možné že se tam spíš jenom spekulovaly.. :)

askmenow*

Pokud nečteš v originále, stejně si počkáš mnohem déle na překlad...

protlacek*
hodnocení

Tak dobrá moje angličtina neni, abych si četl v originále. Můžu jenom čekat a doufat, až to výjde u nás...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]