Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

To je krása

Od: stribrnak* odpovědí: 9 změna:

#!*

snad někoho potěším

doplněno 01.07.12 21:24:

tady to je

*

doplněno 01.07.12 21:28:

tady to půjde

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

0x

Nepotěšíš, odkaz je z Tvé mailové schránky, doplň jméno a heslo pro přihlášení! ;)

Anebo jsi myslel tohle?

doplněno 01.07.12 21:36:

První odkaz mne poslal na přihlášení do mailové schránky, proto jsem ho opravil.

Jinak ten černoušek je roztomilej a má hlas jako zvon. A je na něm vidět, že zpívá srdíčkem! *palec*

hodnocení

0x

Děkuji, mě píseň potěšila a dojetím jsem se rozplakala.

(A kopírovala a vložila jsem to celé, Hope.)

stribrnak*
hodnocení

já pustil taky slzu

doplněno 01.07.12 21:34:

když se na něj pak podívala ta dirigentka

doplněno 01.07.12 21:46:

nejůžasnější je to v čase 2.26

Je to opravu super!*palec*..Potěšilo i dojalo...Díky.*pusa*

ron*
hodnocení

0x

Úžasné! I v tom horku mi jezdil mráz po zádech.*slunce**palec*

hodnocení

0x

Stříbrňáku, nádherné! *plac*

hodnocení

0x

Krasa.dekuji*slunce*

hodnocení

0x

Děkuji, bylo to opravdu úžasné. Ten chlapec má hlásek jako zvoneček. A i když tuto písničku máme rádi a často ji hrajeme u táboráků /byla to prý oblíbená píseň T. G. Masyryka/, nenapadlo by mě nikdy, že se bude zpívat tak daleko od nás a v prostředí chrámu. Byl to krásný zážitek. Jaga.

hodnocení

0x

Tuto píseň jsem znala, asi jako všichni. Ale nikdy mi nedošlo, že je tak krásná :) Stříbrňáku, děkuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]