Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, potřeboval bych poradit ohledně složení podlahy v garáži. Vydrží tato podlaha zatížení osobního auta?
složení:
1 vrstva 10 cm polystyrenu EPS 100 S
2. vrstva 10 cm betonu a v betonu karisíť ( leštěný drátko beton)
Děkuji za nazory
.
Vydrží to, to, ale teplá garáž nemá smysl a autu -karoserii-vyloženě škodí. Když v zimě je pod blatníky spousta sněhu a ledu, v teplé garáži vše roztaje a důkladně podvozek promáčí.Navíc přičtěte účinek soli. Autokarusáři říkají, že než aby vše na podvozku roztálo, je lepší nechat auto přes noc venku, to mu škodí mnohem méně. Teplota v garáži v zimě stačí do 5°C.
Zdravím. Kromně drátkobetonu to mám přesně tak a nemám problémy. Garáž mám 10,5 x 4 m tak jsem to pro jistotu ještě v půlce , kde mi vybíhá do prostoru komín naříznul . Kdyby to chtělo prasknout , tak aby to bylo tam kde chci já. Zatím v naprosté pohodě a to jsem tam parkoval osobák 1,5 t a bobcat .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.