Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nakupovani v Nemecku

Od: dakon® odpovědí: 8 změna:

Dobry den, pristi tyden pojedu do Nemecka pro auto, tak jsem si rekl, ze by se mozna vyplatilo cestou zastavit v obchode a nakoupit. Muzete mi prosim doporucit, co se da koupit vyhodne?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

asd1
hodnocení

0x

Skoro všechno - v podstatě buď to je levnější nebo kvalitnější. Nebo oboje...

cocinkamichalka*
hodnocení

0x

Z mé zkušenosti rozhodně Nutella :) dokonce i v testu v Černých ovcích vyšla neměcká Nutella lépe, než česká (a je i levnější)... Nemám dobré zkušenosti s německými jogurty, naopak jezdím do Německa na prací prášek.

hodnocení

0x

Určitě potraviny, bývají levnější a kvalitnější. Vaše paní jistě uvítá nějaký velký prášek na praní a drogerii vůbec. Vezměte ji s sebou, pokud to bude možné a ona si už vybere sama. Ženské jsou v nakupování jako ryby ve vodě. ;) Jaga.

Michalka byla rychlejší /s tím pracím práškem/ :-D

asd1

Ženu nebrat! To by nedovezl auto, ale všechny prachy by padly na ten nákup ;)

hodnocení

Zena musi nastesti zustat doma. Preci jen najedu na otocku 1800 km a navic musi hlidat tri deti. Praci prasek me take napadl, nejake ty plinky. Nutela me nenapadla. Je jedno, do ktereho obchodu zajdu?

asd1

Obchod - vcelku jedno, v každém je výhodnější něco jiného - jako u nás. Aldi, Lidl, Netto, Norma, Kaufland, Penny, Plus, Edeka... - pořadí ca podle mojí oblíbenosti... Kik - věci pro děcka a nějaké drobnosti, oblečení, věci do kuchyně. Levné, něco šmejd něco kvalitní...

Prací ano, plínky už moc ne, ještě nedávno vyšly na polovinu, teď je to ca nastejno.. Přesnídávky podobně. Sladkosti, sýry, uzeniny, ryby, drogerie obecně, baterie, kafe, kakao, kečup, křen, vanilkový cukr atd. atd. V podstatě velký nákup co potřebujete a celkově vyjde líp než tu, tak to moc zkoumat nemusíte...

hodnocení

0x

Pravidelně nakupujeme v německém Kauflandu, byť mám k českému odpor. Vše je tam jinak. Německá Gouda chutná jinak koupená v německu než německá tady u nás. V potravinách si vyberete prakticky vše za stejné, nebo menší peníze než v Česku a mnohem kvalitněji. Totéž platí u drogerie, Textil, boty, sportovní potřeby, elektronika tam pořídíte nastejno, nebo dráž. Mrkněte na nemecke-letaky.eu/...

hodnocení

0x

Jestli máte rád ořechy, tak ty jsou tam levnější, bonbóny, čokolády. Ořechy tu máme drahé, to mě štve. Jogurty mají dobré. Záleží na tom do jakého supermarketu tam půjdete. V Aldi je to levné.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]