Nejste přihlášen/a.
Ahoj ztratil jsem OP,kam to mužu teď nahlásit?Zjistil jsem to před chvílí a ztratil jsem ho asi na poště Mužu na policii?Nebo musím až zítra zavolat na uřad kde mi ho vydaly?Díky ![]()
0x
Kdysi jsem ohlásila krádež OP. Příslušník požadoval zaplacení pokuty, protože mojí povinností bylo chránit doklad. Měla jsem si na něj dávat pozor. Náhodou jsem měla úplně prázdnou peněženku a tu jsem mu s omluvou ukázala. Řekl, že dá do zápisu, že pokutu jsem zaplatila. Tak jsem ušetřila.
0x
Pokud máte podezření na tu poštu, začala bych úplně nejdřív tam. OP mohl zůstat u přepážky, úřednice ho uschovala a když tam přijdete, vrátí Vám ho. Nebo ho mohl najít nějaký zákazník na zemi a taky ho předal té úřednici. Tam by se najít mohl.
Ale spěchejte, čas pracuje proti Vám.
Pokud jej nenajdete, na měst. úřadě Vám zruší jeho platnost, vystaví prozatímní doklad a po měsíci dostanete nový OP. Jaga.
doplněno 19.03.15 14:37:Tak to vidíte, já jsem to říkala. Každá pořádná baba Jaga má totiž křišťálovou kouli a v ní krásně vidí, kde má který kujón ztracenou občanku. A tu Vaši jsem viděla na poště!
Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.