Nejste přihlášen/a.
prosím poradte my muj přítel měří 5 stop a 11 palcu .prosím ví někdo kolik to je?děkuji za odpověd komunikuji s ním pomocí internetu a nestekalí jsme se nikdy a chci vědět jak je vysoky moc děkuji ...B
Onen člověk měří 1,8 m.
Když tak ráda používáte internet, což ho takhle používat i k hledání informací: jednotky.cz/...
ještě jedna rada: na labo.cz/... najdeš jednoduchý a srozumitelný převodník jednotek.
obrázek poradí více...
pokud by se ti ten navrhovaný převodník či konvertor jednotek nelíbil, máš možnost si na http://jdem.cz/vp993 vybrat z mnoha jiných.
do mobilu je dobrý převodník a mnoho jiných vynikajících věcí pro školáka v Matikáři, najdeš třeba na google.sk/...
nebo přímo na blueboard.cz/...
A ještě lepší konkrétně s čím. Mě navíc fascinuje, jak se to na netu hemží "přáteli", kteří o sobě nic nevědí a nikdy se neviděli.
facebook... z deti dela krypliky co se neumeji seznamit a normalne pobavit s kamosema hlavne ze bydli 50metru od sebe a pisou si na facebook
Souhlasím s Hejkalem. Jen ti, co se pořád točí za Západem a berou si z něj příklad, dokáží napsat Help my. Přiznám se, že nevím, co to je. Zato jsem dělala ruštinu, němčinu a latinu. Takže mohu zase klidně napsat: Pamagájtě meňjá! Myslíte si, že jsem proto světová? Rozhodně ne. Jsi v Čechách, mluv, jak Ti český zobák narostl. Svých znalostí budeš moci využít, až se někdy podíváš do Anglie či Ameriky. Pokud Tě tam někdo pozve.
Jinak - nikdy jsem nehodnotila lidi podle výšky. I když Tvůj přítel má asi hezkou postavu, ale není to jistě to, za čím by se koně plašili. Záleží, jaký je povahou. Měli jsme v kolektivu kluka, atleta, krásnou postavu - a byl to trapný namyšlený pitomec. Zato kluk, který měl asi 165 cm byl všude oblíbený, kamarádský,, poradil, pomohl a mohli jsme se na něj se vším obrátit. Asi tak. Ale to tě život naučí.
Tak zdrávstvuj, da svidánija, Guten Tag, Auf viedersehen, bon giorno, arrivederci! /to koukáš, co?/Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.