Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Převod ze stop na centimetry

Od: adi* odpovědí: 9 změna:

prosím poradte my muj přítel měří 5 stop a 11 palcu .prosím ví někdo kolik to je?děkuji za odpověd komunikuji s ním pomocí internetu a nestekalí jsme se nikdy a chci vědět jak je vysoky moc děkuji ...B

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ahoj,

1,524 m 0,279 m tudíž se rovná 1,803 m takže váš přítel má 180 cm ;)

mowla*
hodnocení

0x

Stopa je cca 30,3 cm, palec cca 2,54 cm...

;)

hodnocení

0x

Onen člověk měří 1,8 m.

Když tak ráda používáte internet, což ho takhle používat i k hledání informací: jednotky.cz/...

hodnocení

0x
Ještě jedna rada:
Zkontroluj si co jsi napsala ještě před tím, než to odešleš!
I rodilý Angličan bude mít problém rozluštit to tvoje Hepl my
My jsme přišli na to Help me! Lepší by bylo napsat Pomozte mi!
doplněno 02.07.12 05:07:

ještě jedna rada: na labo.cz/... najdeš jednoduchý a srozumitelný převodník jednotek.

obrázek poradí více...

pokud by se ti ten navrhovaný převodník či konvertor jednotek nelíbil, máš možnost si na http://jdem.cz/vp993 vybrat z mnoha jiných.

do mobilu je dobrý převodník a mnoho jiných vynikajících věcí pro školáka v Matikáři, najdeš třeba na google.sk/...

nebo přímo na blueboard.cz/...

Převod ze stop na centimetry
ladinpraha*

A ještě lepší konkrétně s čím. Mě navíc fascinuje, jak se to na netu hemží "přáteli", kteří o sobě nic nevědí a nikdy se neviděli.

kratast*

facebook... z deti dela krypliky co se neumeji seznamit a normalne pobavit s kamosema hlavne ze bydli 50metru od sebe a pisou si na facebook

Lepší by bylo napsat Pomozte mi!
Ono ani tohle do nadpisu otázky moc nepatří (viz pravidla poradny). Možná by bylo lepší napsat třeba"Jak velký je přítel?"
dzordz*

Možná radši Jak vysoký ;)

Souhlasím s Hejkalem. Jen ti, co se pořád točí za Západem a berou si z něj příklad, dokáží napsat Help my. Přiznám se, že nevím, co to je. Zato jsem dělala ruštinu, němčinu a latinu. Takže mohu zase klidně napsat: Pamagájtě meňjá! Myslíte si, že jsem proto světová? Rozhodně ne. Jsi v Čechách, mluv, jak Ti český zobák narostl. Svých znalostí budeš moci využít, až se někdy podíváš do Anglie či Ameriky. Pokud Tě tam někdo pozve.

Jinak - nikdy jsem nehodnotila lidi podle výšky. I když Tvůj přítel má asi hezkou postavu, ale není to jistě to, za čím by se koně plašili. Záleží, jaký je povahou. Měli jsme v kolektivu kluka, atleta, krásnou postavu - a byl to trapný namyšlený pitomec. Zato kluk, který měl asi 165 cm byl všude oblíbený, kamarádský,, poradil, pomohl a mohli jsme se na něj se vším obrátit. Asi tak. Ale to tě život naučí.

Tak zdrávstvuj, da svidánija, Guten Tag, Auf viedersehen, bon giorno, arrivederci! /to koukáš, co?/*haha*Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]