Nejste přihlášen/a.
Zdravím rádcové a rádkyně,
začíná být dosti nesnesitelně...
Vesnička asi 20 km od Znojma hlásí v 10:4832 °C ve stínu.
Jak jste na tom vy?
Zdraví Anzionka.
Praha - Radotín: venku 26°C, sluníčko zatím schované, takže to lze přežít, ale docela dusno. Asi před hodinou spadlo pár kapek, ale nestačily ani dopadnout na zem...
Včera to byl hnus, ve stínu 34°C, kdo v tom má pracovat...
Tak Puňťa už vykouknul, ve stínu 30°C a nevypadá to, že by sprchlo...
radar.bourky.cz
doplněno 30.06.12 13:20: Tak ve stínu za oknem 37° ...
tady to jde,34,oni pražáci mají vždy trošičku přihřáto
doplněno 30.06.12 13:45:nejlépje ve stínu u pivíčka a bědovat na ty vedra
Stříbrňáku, ty přihřáté pražáky raději nebudu brát osobně
Nicméně vzhledem k tomu, že jsem si zvolil pracovní víkend, nějak nemohu sedět ve stínu. Ráno jsem si dal k snídaní jedno ze sedmého schodu, po druhém lahváčku ke svačině jsem sebekriticky usoudil, že tímto tempem a způsobem picího režimu bych toho moc nevyprodukoval. Takže mám v sobě asi dva litry sodovky, přibližně tolik jsem asi vypotil, je to lepší než sauna
Já vím, také jsem doplnil odpovídající xichtík!
Teď teploměr ve stínu na západní straně ukazuje 35,5°C. Uvnitř mám pěkný 29 °C.
doplněno 30.06.12 14:17:Nevěříte? Věřte...
doplněno 30.06.12 14:18:Nevěříte? Věřte... Vlevo venku, vpravo doma.
Kousek od Prahy.
Ráno sprchlo, pořádně jsem vyvětrala a pustila nový vzduch do baráčku. Pak jsem tedy utemovala všechna okna a máme příjemných 23 až do 26 stupňů, podle orientace pokojů. Na dvorku ve stínu 35 st. V noci mají přijít bouřky a déšť, snad se bude lépe spát. Také je mi líto těch, kteří jsou v práci a pere na ně sluníčko, hlavně se musí pít hodně tekutin.
Hrůza, nepršelo u nás, ani nepamatuji. I když včera v TV dělali bububu, jak bude pršet v kraji Karlovarském, Plzeňském, Středočeském...atd., tak ten náš zase vynechali. A opravdu nekáplo.
Jinak odpovím slovy klasika - Josefa Švejka: Kořalka je všude. Hezký holky jsou všude.
No a vedro je taky všude. Je to tragédie. Ležíme s dědou v malém kruhovém hojně pozalepeném nafukovacím bazénku, který máme už asi 7 let. Tehdy stál 15 stovek. Ale slouží dodnes. Vejdeme se do něj my dva tak akorát, znehybníme, jako dva krokodýli a užíváme si ochlazení. Je to prima. Jaga.
poradte.cz/... Courala jsem chvilku po archivu a koukejte, co jsem objevila :D Venku je 29´ na severním okně a doma, po nočním větrání a teď zavřených oknech a žaluziemi jen na zastínění 23 ´C.
Praha - Radotín
Ve 4:10 přišla pěkná buřina a liják, možná i pár krupek spadlo, za čtvrt hodinky sice bylo po "akci", ale aspoň se trošku vyčistil vzduch. Teď ve stínu přijatelných 27°C, ale obávám se, že to vyleze...
Konečně se snad trochu ohřejeme.
doplněno 01.07.12 15:24:Nebo že by ne? wetteronline.de/...
Venku, přímo na sluníčku.) Teď sice teplota a pár stupňů spadla, ale o to víc je dusno a vypadá to, že nespadne ani kapka Mraky náce obcházejí...
Bohužel u přítele na Hané je to klasika, všechno stáhnou lesy a letí to na Brno...
Brněnská přehrada - super, chudáci lidi měli zážitek když mě manžel vtáhl z vozíku do vody, vypadalo to, že mě chce utopit, pivo ve stánku jak křen, točená kofolo a uzená klobása výborné, v bytě děsné. Včerejší bouřka nádhera a dnes už je zase v Brně pařák v tuto chvíli na teploměru ve stínu 25,7C.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.