Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, kdo máte zkušenosti s firmou PROWEXPRO z České Třebové?
Dobrý večer, také scháním nějaké info o této firmě. Ičo funguje ale né na tuto firmu a nic jiného nevím. Jak jste pochodil vy.
Taky jsem se nachytala. Zaplatila jsem 600kč a dlouho nic. Potom přišly alespon 2 měsíce dohadů s onou společností. Po 3 měsících přišla ona práce se smlouvou. A můžete hádat co to asi bylo. Celá práce spočívá v tom, že budete onu firmu reklamovat v inzercích a budete posílat další přihlášky k práci kompletování dalším lidem (přišla mi vlastně plná obálka přihlášek k této práci kompletování). To znamená, že vaší vinou se nachytají další chudáci. Z každé zaplacené přihlášky kterou by ona dotyčná nachytaná osoba zaplatila bych dostala 25% provize. Žádné práce kompletování se vám nedostane. Pouze vám napíšou at děláte to co oni. Ať nachýtáváte ostatní naivní lidičky jako jsem byla já. Toť asi vše k této firmě. Lucka
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.