Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, maminka má brzo svátek ale nenapadá mě co jí koupit. Kytka je jasná, ale něco k tomu. Na ceně nezáleží. Děkuju za tipy
Dobrý den. Je škoda, že jste nenapsal, kolik je mamince roků. Domnívám se, že maminka je mladá, chodí na kosmetiku. Chce to zapojit tatínka, (nebo babičku) a ten by věděl, kde mamince objednat celkovou masáž těla s péčí, manikúrou a pedikúrou. Udělat mamince krásný den, zajistit společnou večeři do restaurace, žádné uklízení doma, vaření apod. To by byl, společný dárek. Jen můj názor.
Co poukaz do solné jeskyně? Tak by se prima odreagovala.
Co CD s její oblíbenou hudbou? Nebo lístek na koncert? Mně kdyby dal někdo lístek na Spirituál kvintet, nic mě nepotěší víc! Byli nedávno v jednom chrámu nedaleko od nás, ale poměrně drahý lístek jsem si v té době zrovna nemohla dovolit. Škoda.
Poukaz na nějakou masáž /zad, šíje/, masáž lávovými kameny...je toho hodně.
A když na ceně nezáleží, tak nějaký pěkný prstýnek, řetízek? Vzhledem k cenám asi stříbrný. Jistě by udělal radost.
Knihu od oblíbeného autora? Pokud ráda vaří, tak nějakou novou kuchařku? Nyní vyšel Babica i Pohlreich.
Já bych vybírala a vybírala a...Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.