Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Muzeum Londýn- Harry Potter

Od: aaaa* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,prosím o odkaz na oficiální stránky muzeum harryho potter v Londýně.Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

dolphin*
hodnocení

0x

Nemůže to být tohle? wbstudiotour.co.uk/...

hrosik*
hodnocení

0x

Muzeum Harryho Pottera v Londyne nevim kde je, ale u Londyna je Warner Bross studio Harryho Pottera. Byla jsem tam pred mesicem a neco. To je to co hledate?

askmenow*

Čistě ze zvědavosti, jaké to tam je?

doplněno 31.12.12 13:39:

Děkuju za informace :) tak pokud se nějakým zázrakem někdy v blízké době vyskytnu v Londýně, nesmím si to nechat ujít :)

hrosik*

Uzasne. Ja jsem teda velky fanda Harryho Pottera, hlavne knih. Poridila jsem si ten VIP balicek, kde bylo i audio a pak kniha s efektama. Na zacatku prohlidky nas usadili do kina, kde byly rozhovory s hercema, pak se slo do velkeho salu a potom uz samostatne se prochazelo kulisama, tam uz pruvodce nebyl, ale mela jsem k dispozici audio-video pruvodce ( cestinu to nemelo). Stravila jsem tam asi 3 hodiny prochazenim. Mohlo se vyfotit v letajicim aute, na kosteti, nebo na motorce. Taky tam byly kulisy exterieru, jako dum v Zobi ulici, autobus atd. Zakonceny to bylo v darkovym obchode, predrazenym :D

Vsude se mohlo fotit.

doplněno 31.12.12 12:45:

Je to to, jak poslal link Dolphin

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]