Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pozor na aktualizaci OS Windows

Od: ben® odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, kdo používá OS Windows a má aktuální problém s PC, tak by si měl přečíst článek viz odkaz. Třeba to někomu pomůže nad bádáním, proč PC nefunguje korektně. Zdravím!

novinky.cz/...

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Já se přidám s varováním, pro změnu před aktualizacemi WIN XP. Přesto, že Microsoft už rok údajně XP nepodporuje, občas pošle aktulazici, po které přestávají některé aplikace fungovat (systém hlásí, že cosi pro fungování v PC chybí). (Že by "kurvítko"?) Naštěstí to jde celkem snadno napravit obnovou systému, takže je vhodné si občas udělat "záchytný bod".

hodnocení

0x
Ono je hezký že Novinky varují před instalací zmetku ale nevím proč taky nepřipojí návod jak aspoň dočasně vypnout automatické aktualizace a volit je ručně. Takový článek akorát lidi rozděsí a stejně jim nepomůže. Ale to je na Novinkách normální.

shermen
hodnocení

0x

Jedná se o aktualizaci KB 3033929 a je už týden stará.Já ji mám v PC a neshledal jsem žádnou kalamitu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]