Nejste přihlášen/a.
Dobrý dne.
Mám asi zajímavou prosbu o radu. Chci prodat znehodnocenou brokovnici (dvojku) od puškaře Emila Eggertha z Písku. Už se mi ozvali zájemci a celkem pochopitelně chtějí vědět, za kolik korun ji chci prodat. Jelikož se v tom nevyznám, ale zjistil jsem, že puškař byl velice známý, uznávaný a snad vyrobil jen několik kusů brokovnic. Nevíte někdo, nebo neznáte někoho, kdo by mi řekl zhruba cenu znehodnocené ( odborně zalitá ) brokovnice? Nechci, abych vypadal jako úplný blbec.
Děkuji
V Brně v Avivu vám udělají i odborný posudek, určitě i ve vaší blízkosti je prodejna zbraní, kde by vám cenu cca řekli.
doplněno 28.06.12 16:28:bazar.hunting-shop.cz/... koukám, že toto asi bude váš inzerát, zkuste ještě dotaz na www.strelectvi.cz Já tomu prd rozumím, střelec je manžel a říká, že co neviděl nemůže ohodnotit¨. Jaká je pažba-dřevo, rytiny atd.?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.