Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Barva očí

Od: david227 odpovědí: 10 změna:
Dobrý den, potřeboval bych poradit o barvě svých očí. Někteří tvrdí, že je mám šedé, jiní že je mám modré a další tvrdí, že jsou modro-šedé. Mohl by mi někdo poradit?
Barva očí

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

0x

Vidím šedou barvu.

erasser*
hodnocení

0x

Šedé oči přece nikdo nemá :)
Photoshop na většině plochy duhovky tvrdí LEHKOU převahu zelené barvy nad modrou.

Jsou to klasické modré oči.

lidus*

Jedna vnučka má oči jako pomněnky, druhá jako chrpy obojí nelze na žádné fotce přehlédnout.

srnec123*
hodnocení

0x
Z kvality vašeho snímku to nelze poznat. Doporučil bych snímek namalovat na obrázku.

hodnocení

0x

Na té fotce to vypadá na šedou, ale když vidím tu rudou barvu Vaší tváře, je jasné, že je fotka barevně "ujetá". Z takové fotky se nedá poznat vůbec nic.

martinaa*
hodnocení

0x

Já teda vidím šedozelenou *hi*, fotka fakt nic moc...

Ale klídek, já mám normálně tmavomodré, v šeru hnědé i černé a na fotkách červené *smich* ;).

doplněno 17.03.15 17:21:

Liduško, aby to nedopadlo jak s těmi "slavnými" šaty a neskutečným problémem, jestli jsou bílozlaté nebo modročerné *smich**smich*.

doplněno 18.03.15 16:47:

Erasser - to je fuk *smich*, mám prostě červené celé oči ;).

erasser*

Červené jsou ale jen čočky, ne duhovky :)

lidus*

Rovněž to vidím jako šedozelenou.

liu*
hodnocení

0x

Vidím šedozelenou.

Mám to ale podobný, jsou lidi, co by přísahaly, že mám modré oči, lidi, co by daly ruku do ohně za to, že je mám zelené a stejně tak, co tvrdí, že jsou šedé. Šedé nemám určitě, možná šedo zelené, ale modré taky, dokonce mám pocit, že je mám pokaždé trochu jiné (osobně myslím, že jsou zelenomodré spíš do modra :D) .. a veř, že se kvůli tomu už pár lidí (především nad vínkem) dokázalo pohádat;)

lucousek7
hodnocení

0x

Těžko se to dá posoudit při blbé kvalitě světla.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]