Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jsem divna?

Od: jajikkk odpovědí: 4 změna:
Dobrý den, mam zvláštní něco ani nevim co.neni to hypochondrie,ale vždy kdyz jsem nemocna,hledám na sobě příznaky,kdyz je nemam nebo se snižují citim se jako simulant,ze lzu.. ze jsem doma a přitom bych mela byt ve škole,je to nepříjemné:( co mam delat abych se toho zbavila?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, každá skutečná nemoc potřebuje svůj čas na její vyléčení a to, i když už prvotní příznaky pominou. Tím se nemusíte trápit. Ale, pokud ta nemoc nebyla tak závažná a škola mohla býti navštěvována, tak máte výčitky svědomí - a s tím si musíte poradit sama. Zdravím!

hodnocení

0x

Nijak se toho nezbavuj, když to není často. Někdy se stane, že se člověk necítí dobře. Já občas říkám: "Nic mě nebolí, ale je mi blbě. Fakt blbě!" Tohle bývá na začátku nemoci. Pak se k tomu přidá horečka, bolest, která signalizuje zánět. Většinou to bývá během 24 hodin. Až pak je snadné určit diagnozu. A tedy i léčbu. Angína třeba není totéž, co chřipka. Bakrerie a viry. Způsob léčby, která mnohdy ani není potřebná, prrotože pacient dal v posteli, v klidu a teple, šanci imunitě, která si původce sama zlikvidovala.

jummy*
hodnocení

0x

Jednoduše, nehledej na sobě to co nemáš :)

pohanka*
hodnocení

0x

Také jsem to tak měla.

Odpověď přišla až v pozdějším věku. Měj se ráda, měj ráda své tělo. Hýčkej se, nebuď na sebe jako pes. Buď na sebe opatrná. Někdy hlava a tělo jsou v nejednotě. Tělo vysílá jiné signály než hlava. Poslechni intuici, myšlenky nemusejí být správné, nelámej nic přes koleno.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]