Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jsem divna?

Od: jajikkk
Dobrý den, mam zvláštní něco ani nevim co.neni to hypochondrie,ale vždy kdyz jsem nemocna,hledám na sobě příznaky,kdyz je nemam nebo se snižují citim se jako simulant,ze lzu.. ze jsem doma a přitom bych mela byt ve škole,je to nepříjemné:( co mam delat abych se toho zbavila?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, každá skutečná nemoc potřebuje svůj čas na její vyléčení a to, i když už prvotní příznaky pominou. Tím se nemusíte trápit. Ale, pokud ta nemoc nebyla tak závažná a škola mohla býti navštěvována, tak máte výčitky svědomí - a s tím si musíte poradit sama. Zdravím!

hodnocení

0x

Nijak se toho nezbavuj, když to není často. Někdy se stane, že se člověk necítí dobře. Já občas říkám: "Nic mě nebolí, ale je mi blbě. Fakt blbě!" Tohle bývá na začátku nemoci. Pak se k tomu přidá horečka, bolest, která signalizuje zánět. Většinou to bývá během 24 hodin. Až pak je snadné určit diagnozu. A tedy i léčbu. Angína třeba není totéž, co chřipka. Bakrerie a viry. Způsob léčby, která mnohdy ani není potřebná, prrotože pacient dal v posteli, v klidu a teple, šanci imunitě, která si původce sama zlikvidovala.

jummy*
hodnocení

0x

Jednoduše, nehledej na sobě to co nemáš :)

pohanka*
hodnocení

0x

Také jsem to tak měla.

Odpověď přišla až v pozdějším věku. Měj se ráda, měj ráda své tělo. Hýčkej se, nebuď na sebe jako pes. Buď na sebe opatrná. Někdy hlava a tělo jsou v nejednotě. Tělo vysílá jiné signály než hlava. Poslechni intuici, myšlenky nemusejí být správné, nelámej nic přes koleno.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]