Nejste přihlášen/a.
Zdravím, dáváte si novoroční předsevzetí? A daří se vám je plnit?
Nedávejte si předsevzetí jako skřivánek!
Předsevzetí:
Ano davam, nikdy jsem to nesplnil ala na 100%.
Ono novy rok je vybornym startem pro neco noveho, proto ta predsevzeti. Ono se lehce rekce, ze kdyz neco chcu, muzu kdykoliv. Ale kdyz je novy rok, vsechno zacina tzv. odznovu. Je to dobra vec, ale clovek musi mit pevnou vuli.
majstorjoe souhlasím, mám vždycky na konci roku pocit, že mám šanci začít od začátku, že mám "prázdný stůl"
doplněno 31.12.12 11:03:Dnes jsem četla toto desatero, moc se mi líbí,a tak ho dávám " k dobru" (podrobnosti na moje-medunka.cz). Jinak vám všem přeju jen to dobré do nového roku! Limoska
Desatero novoročních předsevzetí:
1. Budu více odpočívat
2. Budu se víc usmívat
3. Každý den si dopřeji nějakou radost.
4. Odnaučím se říkat "hrozně" a "strašně".
5. Budu trávit víc času se svými blízkými.
6. Budu žít v pravdě a upřímnosti
7. Přestanu se obviňovat
8. Dovolím si projevovat své emoce.
9. S plným vědomím budu naplňovat své potřeby.
10. S láskou budu pečovat o své tělo a duši.
Já si každý rok dávám předsevzetí, že si nebudu brát k srdci a do hlavy věci, které stejně nezměním. Nikdy to nesplním! :D Stejně se starám a trápím se číčovinama.
doplněno 01.01.13 10:10: Byly jsme s Dorkou na procházce, pokecaly jsme s kamarádkama. V Ostravě je sluníčko, modré nebe, pofukuje, takže není smrad. Po cestě zpět, domů, jsem si dala předsevzetí: Nebudu si stěžovat! Ani na bolest, ani na nespravedlnost, ani na nedostatek! Ani na nic! Dokonce ani tomu, kdo by mi mohl pomoci! Nebudu!
babkazov - tady v Praze je také krásně, teplo a sluníčko! Taky tedy vyrazím na procházku! Jinak já teď v rádiu poslouchala devadesátilou Věru Čáslavskou, která je tak úžasně pozitivní, že jsem si dala předsevzetí, že budu také taková (i když se toho věku možná nedožiju), je to úžasné být v takovémto věku i přes zdravotní problémy tak optimistický a stále se něčím zabývat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.