Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zkušennosti z eshopem Pumaboty.org

Od: pavel1222® odpovědí: 4 změna:
Dobrý den nemáte někdo nějakou zkušennost s tímto obchodem? Mají tam obrovský výběr moc pěkných bot ale moc důvěryhodně na mě nepůsobí. Chybí jakékoliv informace o nákupu o platbách i doručení. Zkoušel jsem je kontakovat a po několika dnech mě přišla odpověď v angličtině že prodávají originální výrobky a akceptují platební karty. Moc se mě ale nechce platit kartou takhle do neznáma. Na netu jsem žádné recenze nenašel. Nakupoval tam už někdo? Díky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

danys*
hodnocení

0x

nekupoval a ani kupovat nebudu! Jak sám vidíte, komunikace je bídná a nějaká reklamace nebo vrácení bot určitě nepřichází v úvahu.

Je takový problém si koupit boty v normálním kamenném obchodě? Ty boty stejně déle jak rok nevydrží, takže bych vybíral podle toho, kde máte nejlepší zkušenosti s reklamacemi. Pokud nejste tak bohatý, že někomu můžete jen tak cpát prachy za nekvalitní obuv.

hodnocení

Díky za reakce a ještě něco doplním. Bohužel takový výběr bot téhle značky jsem nikde v kamenném obchodě ani na internetu zatím nenašel tak proto jsem uvažoval nad nákupem odtud. Samozřejmě vůbec neuvažuju o tom že bych boty v případě že by neseděly posílal zpět nebo reklamoval. Boty vydrží ale daleko víc než myslíte. V roce 2008 jsem kupoval v Brně u vietnamců podobné boty Puma tehdy tuším za nějakých 700Kč a mám je dodnes. Poslední dva roky sice už jen tak do dílny ale drží. Samozřejmě jsem v nich nechodil na tůry ani neběhal maraton, ale normálně je používal jako volnočasovou obuv. A stejně víte jak to dnes chodí. Boty které u nás koupíte pochází z nějakého takového zdroje jen za ně u nás dáte 2x tolik protože si dovozce pěkně namastí kapsu.

hodnocení

0x

Zkusenost nemam, ale nenasel jsem na strankach obchodni podminky, nenasel jsem kdo za firmou stoji a registovana dome na je v Astralii jen do roku 2016. Takze za me nekupovat

hodnocení

To máte pravdu. Taky mě nepřítomnost těchto informací na stránkách překvapila. No uvidím. Tak vám děkuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]