Hodnocení odpovědí

Od: Datum: 26.06.12 17:45 odpovědí: 20 změna: 29.06.12 11:53

cca. po několika neaktivních týdnech na těchto stránkách, jsem se zapojil do "amatérských" rad a porad. postupně mi začaly ubývat hodnocené odpovědi. nevím jak to mám vnímat.


avatar
Upozornění
Tato otázka je 4 roky bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.
Seznam odpovědí:
 
moment čekejte prosím, probíhá přenos dat...
Zobrazení struktury odpovědí v otázce
Skrytí struktury odpovědí v otázce
Zobrazení struktury odpovědí v otázce

 

Odpovědi na otázku:
Od: lujs®
Datum: 26.06.12 17:50
 
Datum: 26.06.12 21:37
 
avatar

vnímejte to úplně normálně a v klidu. Jednak že jsou tu učitelé a mistři pedagogiky, kteří jsou vždy ve střehu a opravují chyby, pak jsou tu lidi, kteří se chtějí hádat a za třetí, těch skutečně dobrých odpovědí je vždycky hodně málo.

Datum: 26.06.12 22:13
 
avatar

Délka registrace 375 dnů. Ohodnocené odpovědi se počítají za poslední rok = 365 dnů. Takže zmizely body, které jsi získal v prvních 10 dnech od své registrace.

Datum: 26.06.12 23:12
 
avatar
Upřesním ladinovu odpověď.
Nezmizely. Ve statistice je započítáno hodnocení za posledních 365 dní, v té se teda bude počet měnit v závislosti na ohodnocení před rokem, = odpočítávat, a zároveň na hodnocení v současnosti = připočítávat.
Když klikneš na svůj nick v záhlaví příspěvku, najdeš tam tvůj celkový počet příspěvků / lomený celkovým počtem ohodnocených za celý čas aktivity na Poradte.cz
Datum: 27.06.12 09:59
 
avatar

důvody jsou jasné: přesouvání nebo mazání popř. odebírání ohodnocení za radu "není zač" (ano i takovou odpověď někdo ohodnotí).

Poslední 2 měsíce promazávám účelné otázky, které tu pár lidí zadává jen kvůli své vlastní reklamě, občas s tím zahučí i nějaké ocenění, ale není to tak časté.

počítají se za poslední rok, ale je vidět i celkový součet.

víc možností není. :)

každopádně to není žádná zlomyslnost, aby se udělilo méně hodnocení, jak si pár lidí myslí *smich*

Datum: 27.06.12 18:51
 
avatar

Jó, šetřit se musí, ať to stojí, co to stojí.

Hejkal, Admin *palec**palec**palec*

Datum: 27.06.12 18:56
 
avatar

Myslela jsem, že kdokoli může ohodnotit jakoukoli reakci... jistě, odpověď Není zač, pokud je ohodnocená, tak je to plýtvání bodem, ale není to věcí bodujících?

Datum: 27.06.12 22:13
 
avatar

ono je to většinou, že jeden člověk tam 3x odpoví... a dostane všechno oceněné vč. "není zač", to už mi prostě přijde absurdní *smich*

Od: hop®
Datum: 28.06.12 00:11
 
avatar

Martinoo, "bodíky" jsou zde podle pravidel proto, aby se ohodnotila prospěšnost reakce, ne vtipnost. Je to věc hodnotících, ale pak se "hodnocení" vtipálci nemohou divit, že jim body občas ubydou...

Od: overitnick
Datum: 29.06.12 11:33
 

1. Co kdyz je odpoved Neni zac na otazku, Jak odpovedet na dekuji?

Taky se u takoveto odpovedi smaze pripadne ohodnoceni?

2. Co kdyz byla odpoved na otazku pro tazatele natolik prinosna, ze se chce odpovidajicimu odvdecit co nejvice a proto mu udeli ohodnoceni i na odpoved za podekovani.

Jak se nekdo muze citit byt natolik, rekneme zkuseny, aby poznal, ktere ohodnoceni se hodi smazat a ktere nikoliv?

Datum: 29.06.12 11:38
 
avatar

odpověď je v pořádku, ohodnocení "není zač" už ne... nehádejme se proč, je to prostě tak :)

Datum: 29.06.12 11:53
 
avatar

Pokud je to tak, protože si to tak přeje admin, tak jaksi svobodná volba, komu ohodnotím odpověď, zcela ztrácí význam. Neříkám, že ohodnotit výše zmínšnou větu je hloupost, ale brala jsem to jako svobodu vyjádření. Upřímně, kontrola a mazání nevhodných odpovědí, klidnění hádek apod. - jistě. Ale posuzovat, kdo si za co zaslouží bod?

Ale více o tom fakt asi diskutovat nebudeme, za a) to nikam nepovede a za b) mám pěkný pátek.

 

Datum: 29.06.12 10:47
 
avatar

Já jsem fakt babka z Ostravy. Nepochopila jsem vůbec, proč fajfka u "dobrá odpověď" je někdy zelená a někdy modrá. A někdy u jména je R v kroužku a někdy hvězdička. Když tam není nic, chápu, že není registrovaný. *hi* Proč to tak je?

Od: hop®
Datum: 29.06.12 10:50
 
avatar

Modrá fajfka jsou dva bodíky od tazatele, zelená "jednobodíky" od ostatních rádců.

Datum: 29.06.12 11:05
 
avatar

jen malinká nepřesnost - syslové udělují také 2 ohodnocení najednou, také zelené... že bychom udělali ještě červené? *smich*

a už tomu neříkej body ;)

Od: krkovicka*
Datum: 29.06.12 11:09
 
Oni můžou taky hodnotit? o_O
Od: hop®
Datum: 29.06.12 11:11
 
avatar

Admine, ja vím, že "bodíky" nemáš rád, ale v tomto případě dá tazatel (či syslík) JEDNO hodnocení za DVA bodíky, jak bys to jinak popsal a rozlišil? :-P;)

Jedno "dvojhodnocení"? Ale kdo má taková dlouhá slova psát?! *smich*

Datum: 29.06.12 10:50
 
avatar

doplním to do FAQ, už to jinak píšeme poměrně často... za chvíli ;)

doplněno 29.06.12 11:04:

hotovo, nenapadla mě lepší formulace, tak snad... :) https://www.poradte.cz/faq/

Datum: 29.06.12 10:54
 
avatar

Modrá fajfka znamená, že hodnocení odpovědi udělil tazatel, tedy zakladatel vlákna. Ten klikem udílí rádci dva "body". Zelená fajfka slouží k ohodnocení ostatním, jeden klik = 1 bod.

doplněno 29.06.12 10:55:

Pánové byli rychlejší, tak pardon.*hi*

Datum: 29.06.12 11:02
 
avatar

Aháá, už vím, neumřu úplně blbá! Díky *pusa*

 

 

 

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

 
Copyright © 2004-2016 Poradna Poradte.cz. Všechna práva na poradně Poradte.cz vyhrazena.