Nejste přihlášen/a.
cca. po několika neaktivních týdnech na těchto stránkách, jsem se zapojil do "amatérských" rad a porad. postupně mi začaly ubývat hodnocené odpovědi. nevím jak to mám vnímat.
Délka registrace 375 dnů. Ohodnocené odpovědi se počítají za poslední rok = 365 dnů. Takže zmizely body, které jsi získal v prvních 10 dnech od své registrace.
důvody jsou jasné: přesouvání nebo mazání popř. odebírání ohodnocení za radu "není zač" (ano i takovou odpověď někdo ohodnotí).
Poslední 2 měsíce promazávám účelné otázky, které tu pár lidí zadává jen kvůli své vlastní reklamě, občas s tím zahučí i nějaké ocenění, ale není to tak časté.
počítají se za poslední rok, ale je vidět i celkový součet.
víc možností není.
každopádně to není žádná zlomyslnost, aby se udělilo méně hodnocení, jak si pár lidí myslí
Myslela jsem, že kdokoli může ohodnotit jakoukoli reakci... jistě, odpověď Není zač, pokud je ohodnocená, tak je to plýtvání bodem, ale není to věcí bodujících?
ono je to většinou, že jeden člověk tam 3x odpoví... a dostane všechno oceněné vč. "není zač", to už mi prostě přijde absurdní
Martinoo, "bodíky" jsou zde podle pravidel proto, aby se ohodnotila prospěšnost reakce, ne vtipnost. Je to věc hodnotících, ale pak se "hodnocení" vtipálci nemohou divit, že jim body občas ubydou...
1. Co kdyz je odpoved Neni zac na otazku, Jak odpovedet na dekuji?
Taky se u takoveto odpovedi smaze pripadne ohodnoceni?
2. Co kdyz byla odpoved na otazku pro tazatele natolik prinosna, ze se chce odpovidajicimu odvdecit co nejvice a proto mu udeli ohodnoceni i na odpoved za podekovani.
Jak se nekdo muze citit byt natolik, rekneme zkuseny, aby poznal, ktere ohodnoceni se hodi smazat a ktere nikoliv?
Pokud je to tak, protože si to tak přeje admin, tak jaksi svobodná volba, komu ohodnotím odpověď, zcela ztrácí význam. Neříkám, že ohodnotit výše zmínšnou větu je hloupost, ale brala jsem to jako svobodu vyjádření. Upřímně, kontrola a mazání nevhodných odpovědí, klidnění hádek apod. - jistě. Ale posuzovat, kdo si za co zaslouží bod?
Ale více o tom fakt asi diskutovat nebudeme, za a) to nikam nepovede a za b) mám pěkný pátek.
Já jsem fakt babka z Ostravy. Nepochopila jsem vůbec, proč fajfka u "dobrá odpověď" je někdy zelená a někdy modrá. A někdy u jména je R v kroužku a někdy hvězdička. Když tam není nic, chápu, že není registrovaný. Proč to tak je?
jen malinká nepřesnost - syslové udělují také 2 ohodnocení najednou, také zelené... že bychom udělali ještě červené?
a už tomu neříkej body
Admine, ja vím, že "bodíky" nemáš rád, ale v tomto případě dá tazatel (či syslík) JEDNO hodnocení za DVA bodíky, jak bys to jinak popsal a rozlišil?
Jedno "dvojhodnocení"? Ale kdo má taková dlouhá slova psát?!
doplním to do FAQ, už to jinak píšeme poměrně často... za chvíli
hotovo, nenapadla mě lepší formulace, tak snad... poradte.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.