Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jízda vlakem

Od: krkovicka* odpovědí: 6 změna:
Zdravim.V sobotu mě čeká výprava vlakem Praha-Olomouc.Jelikož začínají prázdniny obyč vlak typu Hradistan,Hutnik... jsem vyloučila.Nechci s dítětem stát u záchodků;) Pendolino je za osm stovek(drahý) jiný tip?Prodávají se ještě místenky do kupé?Stalo se mi že jsem po silvestru neměla šanci.Prostě je neprodavaly z důvodů masy lidí.Dík za odpovedi.Hezké prázdniny.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ron*
hodnocení

0x

Dobrý den.

Radím společnost Regiojet. Levnější než Pendolino,služby na stejné úrovni.

Osobní zkušenost. Při objednávce jízdenky přes internet ještě ušetříte.

Přeji šťastnou cestu.

krkovicka*
hodnocení

Děkuji.Kouknu.Cena dobrá?Co čistota vlaku?Elektrická zásuvka?Časově do 2.30hodin?...To jsou moje požadavky.
ron*

Ano vlak čistý, dostanete občerstvení. Elektrická zásuvka a připojení na internet k dispozici.

Časově necelé 2,5 hodiny, Nevím, z kterého nádraží v Praze vyjíždíte. Já jezdím z Olomouce na hlavní nádraží.

Cenu si najděte na internetu: regiojet.cz, jsou tam uvedeny i akční ceny.

doplněno 25.06.12 20:11:

Doplňuji: jízdné pro dospělého Praha, hl.n. - Olomouc 215,- Kč

cocinkamichalka*

Krkovičko, dnes jsem jela podruhé, 150% spokojenost. Akorát si lístky zarezervuj včas dopředu! Zaplatit se dá platební kartou a nebo můžeš coby Pražačka navštívit jejich kancelář na hlaváku. Vlak čistý, při příchodu dostaneš zdarma vodu, noviny, časopisy, kafe kolik vypiješ (vynikající!) a jídlo za pár šupů. Zásuvka + wifi internet! Trapné ČD!

dzordz*
hodnocení

0x

Dneska v Karlexu měla celá třída děcek místenky. Taky sem si nemyslel, že to tak ještě funguje.

zakus*

Místenka se určitě vyplatí. Při skupině nad 12 je pouze za 15,-

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]