Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Psal mi že brečel u filmu

Od: majky060 odpovědí: 20 změna:

Ahoj, dnes jsem si psala s přítelem a říkal mi že se díval na Terminátora 2 a že u toho konce zase brečel. Vím, že je trochu citlivější, ale co jsem se dívala na ČSFD tak je to film o robotech. Jak smutnej konec to může mít když je to film o strojích.

Psal mi že to je jak Titanich pro chlapy. Jako važně?

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zztop*
hodnocení

0x

Kdepak má jen svoje dny chudák.

eivlis*
hodnocení

0x

Rekla bych, ze vas pritel je hodne moc citivej..:)Ja jsem taky cita, film jsem videla, ale duvod k placi jsem tam nenasla, ale kazdej jsme jinej..

amadeus*
hodnocení

0x

Chlapi kvuli takovym kravinam nebreci. Titanik pro zzenstile babovky... mozna? Ale je to dobry film.

eivlis*

Musim souhlasit a taky si myslim, ze chlapi by kvuli takovym kravinam brecet nemeli..:)

martinaa*
hodnocení

0x

Za a) mi není moc jasné, proč by měl být Titanic film pro chlapy - to teda určitě není, za b) u Čísla 5 jsem málem brečela taky ;) :D, ale za c) je zvláštní, že ti to píše. Takovou věc bych si nechala pro sebe, možná se o tom zmínila z očí do očí, ale vypisovat sms, jak brečím u filmu? *vezen*

doplněno 15.03.15 22:01:

Ladine, nemůžu souhlasit s tím, že chlapi to mají držet v sobě a být za každou cenu drsní chlapi;), nevadí, když se chlap dojme, ale je otázkou, jak často to dělá a jak to projevuje svému okolí. Pro mě osobně je moc příjemné, když na příteli vidím, že má city a věci mu nejsou fuk, ale nějakého ufňukánka, co mi často po večerech bude vypisovat, u čeho se rozbrečel, bych asi nechtěla.

doplněno 15.03.15 22:38:

Jo, to souhlasím, proč to rozebírat a zdůrazňovat *placni*.

ladinpraha*
Martino, souhlas. Vypada to, ze je zvykly vzbuzovat litost. Normalni chlap o tomhle prece nemluvi.
doplněno 15.03.15 22:22:

Já přece vůbec neříkám držet to v sobě. Já jenom nepovažuji za nutné o tom mluvit. Partnerka samozřejmě na chlapovi pozná, co v té chvíli cítí, ale proč to komentovat nebo to zdůrazňovat?

majsterjoe*

Ale notak. Co je to normalni chlap? Kde je jaká hranice a kdo ji určil? Proč by chlap nemohl rict sve pritelkyni, ze byl dojaty u filmu. At je to jakykoliv film. Proste v tu chvili mel potrebu ji to sdelit. A tak to udelal touto formou. Ted myslim ze je uz v pohode a nejakou potrebu to resit nema.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, chlapec se plný důvěry svěřil své dívce, že je schopen emocí a ona ho práskne na internetu - docela hnus. Zdravím!

Nikoho nepráskla, pokud vidím. Ale jestli dotyčný bulil u toho, jak (hodný) T800 (Arnie) se hodí do kokily s taveninou, tak je to u chlapa fakt divný...

instalater*
hodnocení

0x

To že je kluk citlivý , nemusí ještě znamenat , že je to slaboch. To jsou dvě odlišné věci. Jiná věc je , že se o tom neměl svěřovat své přítelkyni. Tady je jasný důkaz toho , že ženské nemůžeš nikdy věřit.

janm*

Pro ženy které nechtějí "ufňukánky" existuje už ve světě alternativa *smich* *smich*

eivlis*
Žádný ženský věřit?Miluju takové názory.. Štěstí, že jsou na světě i rozumní chlapi..

hacina
hodnocení

0x
Domnívám se,že si z Vás jen utahoval;) opravdu není proč brečet kvůli tomu filmu...

joudic*
hodnocení

0x

uz jsme tady meli i typka, ktery brecel u Kobry 11 :)

doplněno 16.03.15 18:06:

@klaban tak ono asi nejde o to, ze si pobreci chlap u filmu, ale tazatelka se divi, ze zrovna u terminatora :) a ja taky :)

klaban*
hodnocení

0x

No a? Já taky občas řvu u filmu když mě chytne za srdce. Záleží, jak to člověk prožívá. Pokud se do filmu nevcítím, tak slzu neuroním i kdyby nevím co,a le když je film dobrej, tak proč ne? Nevidím na tom nic špatného a že řve chlap? No a co?

martinaa*

U Terminátora? Jó, to je doják ;).

doplněno 16.03.15 19:35:

Přesně tak, proto říkám svůj názor, že mi to přijde přehnané o tom tak dramaticky vypisovat... ;).

jofa*

Když chlapa film dojme, tak ať brečí třeba u Perníkové chaloupky. Každý jsme jiný.

doplněno 16.03.15 20:08:

Málokterý film se mnou pohne, ale například film Babička (1973), když babička umřela a Barunka to běžela oznámit včelkám, mne nenechal rozhodně v klidu. jako chlap se vůbec za to nestydím.

klaban*

No jo tak u Terminátora teda asi opravdu ne, já myslel jako obecně.

erasser*
hodnocení

0x

Tak si film stáhni ( ulozto.cz/... a třeba pak pochopíš :). Já často brečim u filmů, často jsem brečel u Dr. House a taky u Avatara v kině, když je tam ty posraný lidi kosili... No a nejhorší to bylo u filmu Sedm životů ( csfd.cz/...), taky v kině, to jsem se fakt neovládnul a rozjel jsem to z plna hrdla :). Asi třikrát jsem se rozbrečel z písničky a jednou dokonce zhulenej u jídla, dojetím a blahem, jak to bylo výborný :D :D

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj. Asi se to někdy někomu stane. Já nejsem zrovna moc přecitlivělý, ale taky se někdy u něčeho dokážu jaksi dojmout. Naposledy u Zdivočelé země. Bylo tam pár momentů. Některé scény prostě takovéhle jsou a někteří lidé na ně reagují.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]