Nejste přihlášen/a.
Ahoj, dnes jsem si psala s přítelem a říkal mi že se díval na Terminátora 2 a že u toho konce zase brečel. Vím, že je trochu citlivější, ale co jsem se dívala na ČSFD tak je to film o robotech. Jak smutnej konec to může mít když je to film o strojích.
Psal mi že to je jak Titanich pro chlapy. Jako važně?
Za a) mi není moc jasné, proč by měl být Titanic film pro chlapy - to teda určitě není, za b) u Čísla 5 jsem málem brečela taky :D, ale za c) je zvláštní, že ti to píše. Takovou věc bych si nechala pro sebe, možná se o tom zmínila z očí do očí, ale vypisovat sms, jak brečím u filmu?
Ladine, nemůžu souhlasit s tím, že chlapi to mají držet v sobě a být za každou cenu drsní chlapi, nevadí, když se chlap dojme, ale je otázkou, jak často to dělá a jak to projevuje svému okolí. Pro mě osobně je moc příjemné, když na příteli vidím, že má city a věci mu nejsou fuk, ale nějakého ufňukánka, co mi často po večerech bude vypisovat, u čeho se rozbrečel, bych asi nechtěla.
Jo, to souhlasím, proč to rozebírat a zdůrazňovat .
Já přece vůbec neříkám držet to v sobě. Já jenom nepovažuji za nutné o tom mluvit. Partnerka samozřejmě na chlapovi pozná, co v té chvíli cítí, ale proč to komentovat nebo to zdůrazňovat?
Ale notak. Co je to normalni chlap? Kde je jaká hranice a kdo ji určil? Proč by chlap nemohl rict sve pritelkyni, ze byl dojaty u filmu. At je to jakykoliv film. Proste v tu chvili mel potrebu ji to sdelit. A tak to udelal touto formou. Ted myslim ze je uz v pohode a nejakou potrebu to resit nema.
Dobrý den, chlapec se plný důvěry svěřil své dívce, že je schopen emocí a ona ho práskne na internetu - docela hnus. Zdravím!
uz jsme tady meli i typka, ktery brecel u Kobry 11
@klaban tak ono asi nejde o to, ze si pobreci chlap u filmu, ale tazatelka se divi, ze zrovna u terminatora a ja taky
No a? Já taky občas řvu u filmu když mě chytne za srdce. Záleží, jak to člověk prožívá. Pokud se do filmu nevcítím, tak slzu neuroním i kdyby nevím co,a le když je film dobrej, tak proč ne? Nevidím na tom nic špatného a že řve chlap? No a co?
U Terminátora? Jó, to je doják .
Přesně tak, proto říkám svůj názor, že mi to přijde přehnané o tom tak dramaticky vypisovat... .
Když chlapa film dojme, tak ať brečí třeba u Perníkové chaloupky. Každý jsme jiný.
doplněno 16.03.15 20:08:Málokterý film se mnou pohne, ale například film Babička (1973), když babička umřela a Barunka to běžela oznámit včelkám, mne nenechal rozhodně v klidu. jako chlap se vůbec za to nestydím.
Tak si film stáhni ( ulozto.cz/... a třeba pak pochopíš . Já často brečim u filmů, často jsem brečel u Dr. House a taky u Avatara v kině, když je tam ty posraný lidi kosili... No a nejhorší to bylo u filmu Sedm životů ( csfd.cz/...), taky v kině, to jsem se fakt neovládnul a rozjel jsem to z plna hrdla
. Asi třikrát jsem se rozbrečel z písničky a jednou dokonce zhulenej u jídla, dojetím a blahem, jak to bylo výborný :D :D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.