Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co koupit kamarádkám? :)

Od: holka* odpovědí: 7 změna:
ahojte prosim vás poradtě mně já a 4 další holky jsme nejlepší kamarádky. A jedna ta kamarádka nám řekla že pro každou má dárek na rozloučenou( na vízo) za cca. 200 kč.Jsme v 5. třídě a já vůbec nevím co mám koupit.Předem děkuju za každou radu *pusa*

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hahanaj*
hodnocení

0x

pozvi je na zmrzku a je to - jakýpak dárky...

eulalie*
hodnocení

0x

Mně to přijde velmi přehnané - kupovat každé dárek v hodnotě 200 Kč, to bys utratila 800 Kč. No, jsou-li tvoji rodičové bohatí, tak se ti to asi zdá normální, ale já bych tedy svému dítkovi velmi rozmlouvala nápad kupovat kamarádkám tak drahé dárky. Myslím si, že zrmzlina či zákusek v cukrárně by nemusel být tak špatný nápad.

samadoma*
hodnocení

0x

Taky myslím ,že je to docela dost za dárky ,vždyt nejste ještě výdělečné ,tak neblázněte ,co si třeba nechat udělat hezkou 1 mega společnou fotku ,kterou si pak jen namnožíte?

holka*
hodnocení

*fn*Už sem to vymyslela ušiju náké obyč tašky z náké latky co máme doma a na to vystřihnu náké kytičky z plsti a našiju nebo nějaké knoflíky atd. dík za názory taky se mě nechtělo utrácet 800kč

krkovicka*
naramky.g6.cz/... Přesně tak.Já jim dala hadrove panenky.Stále jsou ale v kurzu naramky přátelství!Jestli ho umíte splést tak proč ne?Dělal se z bavlnek a vázán byl kamarádem na zápěstí.Uzel který mu tam uděláte je to pouto mezi vámi.Nosil se do rozpadnuti naramku.
holka*
26.06.12 14:24
hodnocení

DĚKUJU *pusa**ua*

holka*
hodnocení

udělala jsem ty tašky a nadšení veliké*ua* napsala sem tam fixou na textil BEST FRIEND a našila knoflíky kytičky z plsti a vyšila kytičky ahoj *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]