Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

E-shopy - Našli jste na internetu nižší cenu?

Od: kiboko odpovědí: 5 změna:

Znáte nějaké e-shopy, které skutečně mají funkční tuto službu, tj. zlevní (vždy, někdy) při upozornění na nižší cenu u konkurence? jesli ano, tak sem s nimi.
Já mám odzkoušen Softcom - obchod s PC, elektronikou, el. spotřebičemi, apod.. Téměř vždy mi zlevnili, občas i pod cenu nejlevnější nabídky od konkurence.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

petr123*
hodnocení

0x

Hledat vždy a za každou cenu nejnižší cenu není dobrý nápad - většinou to pak znamená třeba problémy při reklamaci a podobně. Dobrý obchodník nemusí být vždy nejlevnější ;)

doplněno 25.06.12 10:30:

A závazek "vždy budeme nejlevnější" je ukázka zoufalství, nikoliv schopností obchodníka. Až budete chtít nakoupit příště tak u něj to už nejspíš nepůjde, protože mezi tím zkrachuje *plac*

kiboko
hodnocení

Ano, za každou cenu ne, to je samozřejmé. Sleduji také to, jestli je možnost osobního vyzvednutí (i kvůli reklamaci), jaké má obchod hodnocení apod.

Ale u Softcomu se mi to osvědčilo - když mi slevní, tak se ke mně chovají normálně i při reklamaci. A myslím, že nezkrachují, protože ne každý možného snížení ceny využije. A oni vydělají - kdyby mi slevu nedali, koupil bych třeba na mall.cz nebo na korunka.cz apod.. Takže u mne mají nižší marži, ale lepší než nic, ne.

Spíše mi mne zajímali větší spolehlivé e-shopy, které mají toto také.

lolaprasatkova
hodnocení

0x

Proč nekoupíte někde jinde, když někde jinde mají větší slevu? Takhle chtěli moji známý pračku. Čekali na ní měsíc a to jen proto, že eschop jich musel koupit větší množství, aby měli tu správnou cenu. Nakonec zjistili, že je to zboží určeno pro trh ve východní evropě a tudíž je velmi nekvalitní.

lolaprasatkova

obchody.hledejceny.cz/...

Tohle je spíš recenze příznivců stejně jako první příspěvek.

kiboko
hodnocení

Příznivec, nepříznivec...už asi 10 x jsem si zažádal o nižší cenu a 9 x mi vyhověli. Zboží bylo vždy v pohodě. To je prostě fakt.

Další obchod kde takto lze "snížit"cenu je TSBohemia interlink.tsbohemia.cz/...

Proč nekoupím rovnou tam, kde je nejlevnější cena? Protože to většinou bývá pochybný obchod, malý, bez osobního odběru nebo s osobním odběrem kdesi v Jeseníku... takže já jen použiji jeho cenu pro vyjednání snížení ceny u obchodu, který je solidní...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]