Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
vytvořil jsem si web(samozřejmě nebudu jmenovat
). Nyní ale nevím, jak ho zdarma propagovat.. Nejde mi o tisícovky návštěv denně.. Stačí mi pár a psotupem času se bude třeba komunita rozšiřovat.. Bohužel nevím ale, ajk dát alespoň prvním pár lidem do povědomí o mém webu.. Už jsem si vytvořil i stránku na facebooku, ale tam je úplně ten stejný problém - jak dát lidem vědět, že jsem vůbec něco vytvořil.. Web je zaměřen na jeden seriál..
Budu velmi vděčný za jakkoukoliv radu ![]()
"Ahoj, máš to tu hezký, přijď se podívat na můj blogísek!" ![]()
Ne, vážně - obejít ostatní, kteří se tím zabývají, stránky s fanfiction, sběratelek obrázků a zaměřených na celebrity toho správného druhu, a nechávat tam vkusně formulované zvací komentáře. (Óóó, jak já je nesnáším a z vlastního blogu okamžitě mažu!
- ale když by to vážně bylo trochu inteligentně napsáno...
) Většina komunitních věcí vzniká sdílením, vzájemností. Ty budeš komentovat mě, já tebe. ![]()
Jenže tam musí být něco, co bude lidi sakra zajímat aby tam šli, ne že se mrkne jednou a už nikdy více. Takže táhne obsah, když si zadá do vyhledávače o co na zájem. Takže je to pro jistou cílovou skupinu lidí. Také keywords a jsou weby, nakonec i Seznam měl/má stránku na reklamu.
Zdravím,
1. V první řadě by jsi měl vědět čím se stránka zabývá - témata - eshop -hry - blog> od toho se potom odráží zařazení.
2. Je to zdarma a je to jeden ze základních stavebních pylířů - Registrace do katalogu (Viz dole) základní
3. Naučit se používat správná slova - Takže když se tvoje stránka bude zabývat hrami - sleduj trend novích her a piš onich - když se bude zabývat knihama, zminuj se o autorech knich, .. atak dale a tak dále ( snaž se téma pokrýt kompletně )
- Když se budeš zabývat filmy - piš o pravdivých zajmavostech o filmu -
Příklad : Film Matrix : Alenka v říši divů začíná tím, že Alenka pronásleduje bílého králíka a spadne do králičí nory, kterou se dostane do říše divů, podobně v jedné z úvodních scén Matrixu je Neo vyzván nápisem na počítači, aby následoval bílého králíka... Lidi to zaujme
Alespoň teda lidi jako já :D
3. Použivej Tagy - Přiklad: Film Matrix - napíšeš do tágu všechny herce., města kde se to natáčelo , prostě vše ![]()
To je takoví malý základ pro stavbu webu
Jinak často se ti stane že přidou lidi na web co hledali něco jiného ale , třeba jiný film ale hral tam ten herec co maš uvedeno v tagach
..
Doufám že ti to trošku pomůže
PS.1 zde můžeš zaregistrovat automaticky bez dlouhých popisování odkaz.pridat.eu/... stačí zadat email a stránku ![]()
Slíbené katalogy kam se zaregistrovat (základ) :
( jsou tam katalogy firem těm se vyhni jestli nepodnikáš )
Seznam
Atlas
Firmy.cz
Najduvse.cz Seznam-stranek.cz
Infotip.cz Ipramen.cz Profiaudit.cz Zlaté stránky 1188.cz Hledat.cz Jaknaweb.com katalog-odkazu.net contraco.cz Amok.cz |
Hi, mám udělané zajímavé video na YouTube s odkazem na mé stránky a za dva roky na YouTube 980.000 návštěv a na webu skoro 300.000. Inu, taky cesta.
Nemohl bych se na to video mrknout
(popř. mi ho kdyžtak prosím pošlete na email farman@atlas.cz) ...
Děkuji
Díky, zkoukl jsem ho, ale popravdě jsem nikde odkaz na tvé stránky nikde nenašel :/ .. Kde je vůbec máš zasazené? na začátku nic není a na konci máš jen vypsanou liceni, apod...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.