Ahoj lidi, jelikož za poslední dobu přibylo na fóru docela dost uživatelů a jelikož jsem strááášně zvědavej tvor tak by mě docela zajímalo složení zdejšího fóra...tedy řekně oblast kde bydlí (nechci přesnou adresu...nooo i když u holek...hmmm ) a dále řekněme věk? Co myslíte? Začnu tedy u sebe. Je mi 22let, jsem z Českých Budějovic aaaa to by zatim stačilo
32,5 let, a bydlím kousek za Ústím nad Labem, kousek je to, že k nám jezdí MHD linka a lišky tu už byly vyhubeny akvarista, botanik, chemik, zajímám se o druhou světovou válku, stačí?
Jasně že stačí...neni to jen pro mě ale i pro ostatní Moje záliby jsou bych řekl jasné...počítače,sítě, auta (no řekněme že se sem tam o něco zajímám ale moc o nich nevim), holky (vlastně to neni záliba ale zájem o ně )
Já nemam čim překvapit...snad jen že dnes jsem nějakej cáklej Mno ten sraz...ten se planuje uz skoro rok a nic neni A tohle jsou poznávací dotazy...Olmik je člověče docela z ruky...
Ok to by bylo supr...ale mam takovou práci že dělám i o víkendech...no ale pokusil bych se domluvit se s kolegama... Hlavně neplánujte červenec,hlavně jeho začátek+ konec května...to je špatné období v práci
Cau Tak o me uz neco malo vis, za par mesicu mi bude uz 21 (sem mladsi hec ), sem Plzenak... A spidere, na tom avataru to nejsem ja, tak abys taky nemyslel ...
Člověče to mě bude 28.3 už 23 z toho plyne že ty jsi přesně mezi mnou a bráchou Mimochodem v Plzni se doufám časem vyskytnu: 1) tam chce brácha na školu a to si piš že bych tam občas zajel 2) z firmy ve které dělám tam mam z celé republiky jediné kolegy co opravdu tak nějak znám+ tam je kamarádka... 3) by mě zajímalo proč ty odpovědi takhle čísluji...že by degenerace ze školy Fotku...hmmm...to by se mě ještě všichni lekli...
Neboj, u tvého avataru bych docela váhal, že jsi to ty. Sraz jsem už loni plánoval, ale nějak se pro malou účast nedotáhlo do konce. Místo se, pokud možno, vybere tak, aby to bylo tak nějak uprostřed. S termínem se nikdy všem nezavděčíš. Vrhnu se na to jak příjde vhodná chvíle.
Ahoj Mavericku, byl jsi zvědavej ohledně nových členů, ale koukám, že se nikomu do svěřování, ohledně věku a místa bydliště moc nechce, takže kdo se ozve další?
No vidíš to a já si vždycky myslel že nejlepší jsou ty holky tady na jihu Nevěříš? Tak se přijď mrknout...ale nesahat,nebrat...jen koukat, ty jsou naše
Nejkrásnější holky jsou v Čechii, na Moravě a ve Slezsku. Vím co mluvím; pár jich znám - z různých míst ČR a tři mám doma... (Abych předešel, co se nabízí - dvě jsou dcery...)
O Divokém Východě (ostravsko) jsem už mluvil, věk... Jedenačtyřicet roků mladý. Podle portfolia odpovědí si troufám říci, snad s výjimkou počítačů, celkem se širokým rozhledem. A otevřený novým informacím a poznatkům. Hezký den.
Jako správná ženská svůj přesný věk neprozradím, to bych se dopředu připravila o poklony zdejších kolegů poradců na plánovaném srazu, který se možná někdy i uskuteční! Snad jenom tolik, že mládí je v p... a do důchodu daleko... Moravskoslezský kraj i nadále zůstává. I když...ale jo! Já jsem taky z ostravska! Naprosto souhlasím s názorem al bunda, že nejkrásnější holky jsou z Moravy a Slezska! Ať žijem! PS: Al bunda, což takhle jet na sraz společně? Ušetříme na nákladech za dopravu!
Těch pětadvacet mi už bylo hodně dávno, už si skoro nevzpomínám... ta skleróza je den ode dne horší... Jinak souhlas - v Čechách, Moravě a Slezsku - to byl malej renonc.
Každá žena je tak trošku žárlivá, když miluje. Já taky. Pokud Vaše paní netrpí chorobnou žárlivostí a nedělá neustále scény, máte veliké štěstí. Rozhodnutí tedy nechám na Vás. Byl to jen takový momentální nápad.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.