Nejste přihlášen/a.
jelikož za poslední dobu přibylo na fóru docela dost uživatelů a jelikož jsem strááášně zvědavej tvor tak by mě docela zajímalo složení zdejšího fóra...tedy řekně oblast kde bydlí (nechci přesnou adresu...nooo i když u holek...hmmm
Co myslíte?
Začnu tedy u sebe.
Je mi 22let, jsem z Českých Budějovic aaaa to by zatim stačilo
0x
Moje záliby jsou bych řekl jasné...počítače,sítě, auta (no řekněme že se sem tam o něco zajímám ale moc o nich nevim), holky (vlastně to neni záliba ale zájem o ně
Mno ten sraz...ten se planuje uz skoro rok a nic neni
A tohle jsou poznávací dotazy...Olmik je člověče docela z ruky...
0x
Tak o me uz neco malo vis, za par mesicu mi bude uz 21 (sem mladsi hec
A spidere, na tom avataru to nejsem ja, tak abys taky nemyslel ...
Mimochodem v Plzni se doufám časem vyskytnu:
1) tam chce brácha na školu a to si piš že bych tam občas zajel
2) z firmy ve které dělám tam mam z celé republiky jediné kolegy co opravdu tak nějak znám+ tam je kamarádka...
3) by mě zajímalo proč ty odpovědi takhle čísluji...že by degenerace ze školy
Fotku...hmmm...to by se mě ještě všichni lekli...
Jasan Kibic ale tohle je o dotazníku a zatim ne srazu (dle vyjádření mistra Spidera se bude plánovat na jaře
)
![]()
Nejkrásnější holky jsou v Čechii, na Moravě a ve Slezsku. Vím co mluvím; pár jich znám - z různých míst ČR a tři mám doma... (Abych předešel, co se nabízí - dvě jsou dcery...)
O Divokém Východě (ostravsko) jsem už mluvil, věk... Jedenačtyřicet roků mladý. Podle portfolia odpovědí si troufám říci, snad s výjimkou počítačů, celkem se širokým rozhledem. A otevřený novým informacím a poznatkům.
Hezký den.
0x
A Al řikal že nejlepší jsou v čechách,moravě a slezsku
Těch pětadvacet mi už bylo hodně dávno, už si skoro nevzpomínám... ta skleróza je den ode dne horší... Jinak souhlas - v Čechách, Moravě a Slezsku - to byl malej renonc. ![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.