Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Po jaké době si můžu píchnout ucho?

Od: martinek55 odpovědí: 1 změna:

Dobrý den,mám na vás takovou prosbu spíše otázku :) Já jsem čerstvě po otoplastice (byl jsem operován 19.2) a moje ošetřující paní doktorka mi říkala že uši už mám částečně zahojené ale ještě to prý není úplně ono! Tak se chci zeptat zda-li je tu možnost nebo takhle já měl před tím píchlé ucho jelikož po té otoplastice mi zarostla díra v uchu! Já si chci píchnout znovu tu díru a zda-li nevím po jaké době to mám udělat? Jelikož já si chci nechat tunel tak potřebuji vědět prosím vás jestli si už můžu píchnout do ucha dírku nebo nemůžu? Máte s tím někdo tu z vás nějakou zkušenost? Děkuji moc předem za rady tipy a názory :) Nashledanou

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

webbiecz*
hodnocení

0x

Pokud je vše ok, nevidím důvod proč ucho nepíchnout. Pokud vše OK není, tak bych počkala.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]