Nejste přihlášen/a.
Ahoj všem...asi jsem se zbláznila, nedokážu myslet na nic jinýho, než na něho. Měla bych pracovat, ale nejde to. Přemýšlim, jestli jsem něco nepokazila, jestli jsem neřekla něco špatně, co bych mohla udělat líp, jak bych ho mohla zaujmout, přemýšlim o jeho dokonalosti...o tom, že ho uvidím příští týden a o tom, že je to stejně nejspíš všechno marný...prošvihla jsem příležitost a už je nejspíš pozdě. Co vy? Zažili jste něco podobnýho? Měli jste štěstí a našli jste svoji ztracenou polovinu?
Ty na něj nemáš telef. číslo? Jsi na internetu-nainstalujte SKYPE a můžete pokecat. Pokud si nemáte co říct, tak to ukonči a najdi si někoho jinýho...Přeju úspěch
Olinlito, co je toto za radu? To mu má sama zavolat a nabízet se?
První krok by měl udělat muž. Na zamilované holce se to přece pozná, on to musí vědět. A jestli nic neudělá, pak o ni asi nestojí.
Je taková doba, že se děvčata sama nabízejí, ale myslím že takové dívky za moc nestojí.
Mám ho na facebooku a určitě si máme co říct...už jsme si i psali. Jenom se bojim, že on je zrovna ten typ, co si rozumí s každým. Že by se se mnou bavil, i kdybych mu nebyla sympatická. Strávili jsme sami spolu asi 12 hodin, povídali jsme si o všem možným, mě přišlo, že tam bylo něco víc...ale stejně mi pak naznačil, že je tu někdo jiný...Už jsem slyšela názor, abych se s ním přestala bavit...ale stojí mi za to se jím užírat, jenom proto, abych ho občas viděla.
V tomto případě je velice dobré (nutné) udělat jednu "nepříjemnou věc" překonat "trému, ostych" sjednat si schůzku, kdekoliv kde budete mít soukromí, klid a promluvit si "na rovinu" a bez okolků a zásadně jen mezi "čtyřma očima", bez kamarádů, kolegů "za zády". Je důležité si nechat "potvrdit" nebo "vyvrátit" domněnky byť to může velice bolet ...Protože má-li se člověk se "ztrátou" vyrovnat, pak by měl mít 100% jistotu stvrzenou od druhého, jedině na této jistotě se dá stavět a pokusit se s tím postupně pomalu vyrovnávat, vím že je to těžké, pomocníkem Vám bude čas, ze dne na den se s tím zkrátka člověk nevyrovná, mně to trvalo mnoho let...
Pokud Vám naznačil, že je tu někdo jiný,
nemohla jste podle mne žádnou příležitost "prošvihnout".
Problém je, že jsem ho znala ještě dřív, než jí potkal, začal s ní chodit...nevim podrobnosti. Jenom to, že to bylo po tom, co jsme se viděli poprvé. Kdybych se odhodlala tehdy, bylo by to možná dopadlo jinak.
Právě, závažné "city" si žel bohu žádají přistupovat k vzájemné komunikaci "odpovědně"a "důsledně" mnoho domněnek a předpokladů co nám jakoby "vyplynou" ze situace se totiž nemusí krýt se skutečností a to se nám později může nehezky "vymstít" žel bohu tohle většinou zjistíme až je již "pozdě", nevěšte hlavu nejste sama komu se to stalo. Na druhou stranu to "neodhodlání" "váhání" "nerozhodnost" co nás "kdysi potkala" značí, že ve hře byly možná ještě nějaké "skryté" faktory které jsme si nemuseli uvědomovat ale které byly příčinou oné "nerozhodnosti", že to vidíme po čase jinak, nenavázání vztahu vidíme dnes jako chybu ale neznamená, že to byla i chyba tehdy,(z tehdejšího úhlu pohledu) rozhodujeme se vždy v určitém čase pod vlivem určitých zjevných nebo i skrytých vnějších i vnitřních okolností,a podmínek z čehož plyne, že si to později nemůžeme dávat za "vinu" neměli bychom si to dávat "za zlé" že jsme tehdy reagovali tak nebo onak, čas totiž ukáže později i věci, které jsme tehdy zkrátka vidět nemohli, nebyly nám známy nebyly patrny.
Jediné co nám zbývá k vyřešení je tedy přítomnost, proto je dobré "podchytit" "domněnky" co nejdříve můžeme a uvést do "souladu s realitou" i když to bude bolet, i když se to vyvine jinak než bychom chtěli, alespoň získáme "konec" bez kterého není možná , změna, vyrovnání, případně nový začátek nejhorší jsou "staré dluhy, nevyrovnané účty, později nám mohou způsobit ještě větší paseku v životě, než ono původní zaváhání (chyba)"
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.