Nejste přihlášen/a.
Tak na tohle jsem narazil už na několika fórech, musim se o to taky podělit:
Takže holky už je to jasné a dokázané :D
Já teda nevím přátelé, když ale sedí věčně u toho monitoru, kde a kdy teda nabrali ty body?:D To jim asi pomohl nějaký ten vir, který se vloudil do výzkumu, ne? ![]()
Paní Liduško, dnes jsem se díky těm pánům nademnou zbavil několika virů a hodně se naučil, ale že by to museli dávat tolik nám, počítačovým hekrům najevo - no natřem jim to jinde.![]()
Liduško, všechno s nadhledem
Však nás se Spiderem znáš a sranda musí být ![]()
Každopádně tento průzkum je správný (čti hacknutí tabulky se nám vyplatilo :D )
A taky tady neni důvod skrývat tento průzkum ne? :D
Sranda musí bejt, i kdyby byla finanční krize!
Souhlasím skoro se vším. Určitě nejste sobci, protože byste jinak neradili.
A že jste machři, to byl důkaz vítězství cotedy nad viry.
Že jste dobří - to je bez debat!
Ale neatraktivní a podivíni můžou být jen Britové, ale ne naši hoši! ![]()
Ale mile, když oni si to ale opravdu zaslouží.
Samozřejmě nejen oni, ale všichni tady, kdo si urvou trochu volného času pro ostatní. Před chvíli jsem dočetla článek v "magazinu MF dnes" o ajťácích (už dokonce vím, proč se jim tak říká), ale tam se o nějakém výzkumu nic nepsalo.
To asi ještě nebyl výzkum dokončen. :D Já už jsem takový rodinný typ. Tyhle kluky jsem si také v práci hýčkala, bez nich bych byla vedle, jak ta jedle! Ale nebyla to jenom vypočítavost, zrovna ve čtvrtek máme posezení, tak doufám, že do toho nebude padat sníh! ![]()
Liduš,i my dědkové jsme v posteli nejlepší.Nikdo mě nepřekoná v chrápání!
A rychlost usnutí?nemám konkurenci!
JABRAKA
A Jaroušku, toho si važ!
Sice to chrápání nic moc, ale rychlost usnutí, to je k nezaplacení. Tak jdu také to vyzkoušet, kolik času budu potřebovat! Doufám, že jsem to nezakřikla! :D Tak Dobrou noc!
No a nakonec jsme v rámci původního tématu přece jenom skončili v posteli! ![]()
Tak v tom chrápání jsme na tom stejně
, ale usnout mi jde hůř, ánžto než složím ty kosti aby mě nebolely tak mi to chvilku trvá ![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.