Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, příští pátek končím 9.třídu a já nevím,co bych měla koupit moji nejoblíbenější učitelce. Uvažovala jsem o kytičce a o nějakém hrníčku. Hrníček měl přijít už dávno,ale přijde až za 14 dní,tak ted nevím,co bych jí měla dát. Chtěla bych jí dát něco na památku,aby věděla,že je to ode mně. Nevíte o něčem? Budu ráda,za každý návrh. Prosím,nechci odejít jen tak. Děkuji
Já bych zašel do nějakého obchodu řemesel a koupil zvonek. To je mimořádně pěkný dárek. Jen se musí dobře vybírat, aby pěkně zvonil. Některé zvonky zvoní tak jaksi podivně dvojhlasem.
Bohužel nemám vůbec ponětí,co ráda čte,ale vím jistě,že má ráda různé keramické výtvory a navíc jí i vyučuje. Myslím si,že z nějakého toho hrníčku by mohla mít radost Ale já si myslím,že jí udělá radost cokoli
Fakt se mi líbí, že myslíš s dárkem na svoji učitelku, musí být opravdu fajn.
Asi bych fakt volil hrníček s potiskem, dělají je třeba v provozovnách Fotolab. Vyber si nějakou svoji fotografii a oni ti to vyrobí. Je to docela originální a myslím, že potěší. A pak mne napadla třeba nějaká keramická brož na koženém řemínku, těch se dá taky sehnat spousta a vypadá to zajímavě.
Tak dárek jsem už koupila,ale nakonec to není žádná keramika,protože neměli nic s věnováním. Koupila jsem jí takovou čokoládu,na které je to moc pěkně napsané
Je hezké, že chceš dát dáreček oblíbené učitelce. Myslím, že kytička + něco, co dlouho vydrží, je hezký nápad.
Mluvíš o hrníčku... nevím, odkud jsi, ale třeba v praze jsou místa, kam můžeš přijít, mají hotové obyčejné hrnečky a ty je můžeš pokreslit nebo popsat a tuším druhý den vyzvednout. Pokud jsi trošku výtvarně zdatná, byla by to dobrá šance udělat ten hrneček skutečně osobní.
Nevím, jak tvá oblíbená učitelka vypadá a co nosí, pokud nosí třeba bižuterii a střídá ji, byly by hezké i nějaké náušničky, nebo přívešek. pokud ale nosí stále stejné šperky, je na ně asi zvyklá a ty tvé by neužila.
Jinak ať jí dáš cokoli, doporučuji k tomu přiložit přáníčko s nějakým hezkým věnovaním
Praha je ode mně bohužel hodně daleko,ale s tou bižuterií to není špatný nápad,děkuji
ale vím,že má ráda keramiku,tak mě napadl ten hrníček. Zkusím ještě obejít nějaké obchody
Šátek, těch má každá žena stále málo. Pěkný tenký, hedvábný, žoržetový. Hrníčků jsem za dobu působení dostala spousty. Byly navíc sice pěkné, drahé, ručně dělané, ale nepraktické, v ruce a na puse nepříjemné. Ze žádného jsem nepila.
My jsme dali naší instruktorce v kursu hrníček, ale v jedné firmě jsme jej nechali potisknout naší společnou fotografií. Byl to originální nápad a opravdu jsme potěšili. Dělají to různé provozovny, které se zabývají i fotografováním. Stálo to tuším asi okolo stopadesáti korun.
Co paní učitelka ráda čte, jakou hudbu má ráda?
Knihou uděláš radost na delší dobu - nevyjde z módy, nerozbije se, ...
Ale dvě stejné knihy jsou rozhodně víc na nic, než dva stejné hrnky... někdo těžko ví celý obsah cizí knihovny. Navíc, neumím si moc představit, že by mi někdo dal knihu a skutečně se mi trefil do vkusu a zároveň do něčeho, co jsem nečetla...
doplněno 22.06.12 22:59:Když ono je jiné zajímat se třeba o kamaráda, tam si člověk ještě může troufnout to tipnout, ale s učitelem je to přecijen jiné. Jinak, fascinuje mě vaše přesvědčení, že jste se nesekla... to neberte prosím zle,nemyslím to tak, jen já bych nikdy neřekla, že jsem se u nějakého daru nikdy nespletla, protože sama, když mi dá někdo ne uplně vhodný dárek, nedám na sobě nic znát a raduji se stejně, jako by to by ten nejskvělejší dar, protože vím, že se ten člověk snažil, tak abych nekazila radost jemu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.