Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dabovaný film

Od: raduza* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,doufám,že moje otázka nebude moc troufalá.Chci se zeptat,jestli se dá někde sehnat dabovaný film z 80-tých let MARKÝZ DEL GRILLO.V českém znění tam mluvil Ladislav Mrkvička.Mám to jen s titulkama,ale není to ono díky moc za odpověď.r

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Náhledy neukazujou titulky, tak to zkuste.

datoid.cz/...

fastshare.cz/...

datator.cz/...

webshare.cz/...

superload.cz/...

doplněno 11.04.15 15:48:

Není zač. Kterej to byl?.?.?

doplněno 11.04.15 19:41:

Z datoidu, fastshare a webshare se dá stáhnout bez registrace a zdarma.

doplněno 11.04.15 20:37:

Ze všech tří stahuju filmy úplně normálně bez nějakýho omezení.

Z webshare jdou stahovat bez registrace jenom dva filmy najednou.

Teď vidím že na datoidu to jde zdarma jenom do 1giga. :(

Zkusím ho někde ještě najít.

zdenula*
hodnocení

iujs děkuji.z

zdenula*
hodnocení

Zdravím lujs®,teď Vám to přesně neřeknu.Dívala jsem se na ty odkazy jen tak zběžně.Musím se na to pořádně podívat.U všech se musím asi registrovat zadarmo dneska nikdo nic nedá,pořád ještě váhám,jestli do toho jít.Už jsem u HellSpy.Jeden má byt dokonce rusky,podle nějakého odkazu.Mám ho stažený už dřív,ale je to s titulkama.Ještě jednou děkuji a přeji příjemný zbytek víkendu*pivo*

zdenula*
hodnocení

Ano,ale jen omezená kapacita.Možná nějakou písničku,ale film to je víc mega.Předplatila jsem si to na měsíc,stáhla film a je v originálním znění.Zkoušela jsem to přehrát na jiném přehrávači a je to stejný.Stáhla jsem to na webshare.Ještě se podívám, na Fastsshare,nebo Superload a pak to vzdám.Ještě jednou děkuji za pomoc a radu.z

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]