Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přání těhotným ženám

Od: noidea odpovědí: 7 změna:

Co se přeje těhotným ženám? Moje teta je těhotná a nevím, co ji mám říct. Nechci, aby ze mě vypadlo něco trapného.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

0x

Dobrý den...no že by mně někdy někdo přál, když jsem byla těhotná...? Snad jen, aby to dobře dopadlo

ladinpraha*
hodnocení

0x

Těhotným ženám se samozřejmě přeje, aby se to dítě narodilo zdravé. Ale to přece není nutné říkat jako přání. Těhotenství není žádné jubileum.

hodnocení

0x

Poslední roky je hit přát těhotným ženám, aby si je partner vzal... - jen spolupracovnice za posledních 5 let, které odešly z oddělení, nemají manžele a sem tam některá už ani toho přítele.:(

Ale pokud chcete přát, pak opravdu klidný průběh těhotenství, zdraví a hodné dítě..

hodnocení

0x

Jestli má těsně před porodem, tak jí popřej , ať porod zvládne bez obtíží a ať je miminko i ona hodně zdraví.

iz*
hodnocení

0x

Podle mne by úplně stačilo říct,

že se těšíš na bratránka nebo sestřenku ...

hodnocení

0x

Já souhlasím s Ivzez. Nějaké přání, ať to dobře dopadne, mi zní jako přání k úniku z nebezpečí. ;) A ještě, když dodáš, je teta v těhotenství krásná, že jí to sluší, máš nejkrásnější přání.

eulalie*

Babkazov - no jo, to přání ať to těhotenství dobře dopadne... může působit jako přání k úniku z nebezpečí. Ale když nastávající maminka leží v nemocnici a neví, jestli vůbec i děckem přežijí, tak je to přání adekvátní... asi tak.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]