Nejste přihlášen/a.
prosim admina aby povolil viiiiiiiice otazek,pokud budou v jine rubrice.Jinak to chapu,ale 120 min je trochu přehnaný nemysliš?Proč tuhle suprovou poradnu omezovat kvuli par deb...,kteří porusuji pravidla?
no me mrzi to ze nemuzu podat vic otazek najednou,kdyz uz tu jsem.a myslim ze tohle par lidi odradi,nebo tech co se ptaj,netyka se to odpovidacum, tem se to naopak urcite zpřijemni jak pises...ale co my hloupí?
Víš, to máš nastejno jak v běžném životě. Kvůli "pár" debilům se přijímají nové a nové zákony, na které pak doplácí obyčejní slušní lidé.
Pravidlo na Poraďte má svůj smysl.
je k neuvěření, že pravidlo 120 minut (díky za super pojmenování) je stále krátké. Pořád se tu vyskutují lidé, kteří neváhají podat stejnou otázku druhý den
Stále mě nepřestanou fascinovat lidé, kteří děkují za odpověď ne ve stejném vláknu, ale založí nové - takže k těm "správným" lidem se to vůběcd ani nemusí dostat.
Ale asi je to tou dobou - spousta lidí nemá zkušenosti s PC natoš s chováním na internetu a přesto k němu patří. Je to o toleranci atd a pravidlo 120 min se snaží vyjít na půl cesty. Jasně, pokud mám 2 otázky je to diskriminující a asi by mě to štvalo. Na druhou stranu pokud dostanu odpověď na první otázku klidně počkám na druhý den a dám si sem i tu druhou
Určitě také souhlasím. Také jsem jenom uživatel. Připadá mi ale, že ti lidé hledají honem honem radu, ale nepřečtou si informace co a jak. U jednoho nešťastného pána jsem si dokonce dovolila shrnout jeho asi sedm postupných otázek do jednoho dotazu, protože odpovědi na jednotlivé dotazy už nebyly logické. A stejně, když jsem ho požádala o doplnění jeho dotazu, tak založil nový. Ale zase tolik veliké omezení to určitě není. No a když už si musí počkat, tak třeba může při tom pomoci s nějakým dotazem. Hezký den všem!
Tak mě napadá - co udělat takový pokus? Založit ještě jednu poradnu, prostě tuhle kompletně zkopírovat ale samozřejmě bez stávajících otázek a odpovědí. Pojmenovat ji třeba PORADTE2 a ta by se lišila od téhle tím, že by tam neplatila žádná pravidla a administrátoři by do jejího provozu nijak nezasahovali. Jednoduše řečeno každý by se mohl ptát i odpovídat co by chtěl.
Mě by velice zajímalo, o kterou by byl větší zájem, a tipuji že o tu druhou.
nemáš pravdu, bylo by tam pouze více otázek, nikoliv odpovědí. Ti co odpovídají potřebují nějakou logiku v dotazech a nějaký řád, jinak by to bylo dost ubíjející
už takhle je to obdivuhodné, že si ve svém času najdou čas na odpovědi... ne ještě aby pátrali co s čím souvisí a četli nějaké "úžasné" projevy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.