Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Admine povol vice otazek

Od: wlassta* odpovědí: 17 změna:

*cert* prosim admina aby povolil viiiiiiiice otazek,pokud budou v jine rubrice.Jinak to chapu,ale 120 min je trochu přehnaný nemysliš?Proč tuhle suprovou poradnu omezovat kvuli par deb...,kteří porusuji pravidla?

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Zdar, řekněme že tuto poradnu navštívilo i více takových debilů denně a pak to tady tak vypadalo, za 30 minut 4x jeden a ten samý dotaz, jednou sem ot tu tak viděl..to je na vraždu, nemyslíš...?
Já sem za zavedení omezení rád a myslím že tehdy pod diskuzí se podepsalo nějakých 30-45 lidí asi už nevím je to dýl, ale je to jen a jen dobře..
Máš nějaký težce pádný důvod proč blbečkovské omezení zrušit, já tedy ne a myslím že nebudu sám...S pozdravem Adam.
doplněno 24.05.09 16:48: Nakonec mám pocit že bylo několika uživateli vyžadováno, tudíž admin neměl prakticky co ztratit, a pokud se někdo o nějakou odpověd opravdu zajímá tydvě hodinky ho nezabijí..

wlassta*
hodnocení

no me mrzi to ze nemuzu podat vic otazek najednou,kdyz uz tu jsem.a myslim ze tohle par lidi odradi,nebo tech co se ptaj,netyka se to odpovidacum, tem se to naopak urcite zpřijemni jak pises...ale co my hloupí?*sok*

Víš, to máš nastejno jak v běžném životě. Kvůli "pár" debilům se přijímají nové a nové zákony, na které pak doplácí obyčejní slušní lidé.

Pravidlo na Poraďte má svůj smysl.

No jo. Je tu i pár tazateů/ek, kterým, když je to chytne - by nestačil celodenní provoz ohledně jednoho nepožitého antikoncepčního prášku. Zastávám se v tomto admina a pokuste se to pochopit taky.

mil®
hodnocení

0x

120 minut je dobré pravidlo. Jak píší výše, dvě hodiny se daj vydržet.*houpy*

hodnocení

0x

Pár Eviček*ua*?

Ano, ano a jejich ehm úžasné příběhy jako z bravíčka:D:D
Dalo by se to pomalu nazvat Eva tropí hlouposti:D:D

hodnocení

0x

Tohle pravidlo jsem podporoval a podporuji i nadále. Právě že těch pár lidí kteří dělají bordel tak tu dokáže nadělat paseku, nebyla vyjímka mazat hned po sobě třeba 3-4 otázky a za chvíli od někoho jiného...

hodnocení

0x

je k neuvěření, že pravidlo 120 minut (díky za super pojmenování) je stále krátké. Pořád se tu vyskutují lidé, kteří neváhají podat stejnou otázku druhý den *smich*

Stále mě nepřestanou fascinovat lidé, kteří děkují za odpověď ne ve stejném vláknu, ale založí nové - takže k těm "správným" lidem se to vůběcd ani nemusí dostat.

Ale asi je to tou dobou - spousta lidí nemá zkušenosti s PC natoš s chováním na internetu a přesto k němu patří. Je to o toleranci atd a pravidlo 120 min se snaží vyjít na půl cesty. Jasně, pokud mám 2 otázky je to diskriminující a asi by mě to štvalo. Na druhou stranu pokud dostanu odpověď na první otázku klidně počkám na druhý den a dám si sem i tu druhou :)

lidka*

Určitě také souhlasím. Také jsem jenom uživatel. Připadá mi ale, že ti lidé hledají honem honem radu, ale nepřečtou si informace co a jak. U jednoho nešťastného pána jsem si dokonce dovolila shrnout jeho asi sedm postupných otázek do jednoho dotazu, protože odpovědi na jednotlivé dotazy už nebyly logické. A stejně, když jsem ho požádala o doplnění jeho dotazu, tak založil nový. Ale zase tolik veliké omezení to určitě není. No a když už si musí počkat, tak třeba může při tom pomoci s nějakým dotazem. *klik* Hezký den všem! *slunce*

petr12345*
hodnocení

0x

Tak mě napadá - co udělat takový pokus? Založit ještě jednu poradnu, prostě tuhle kompletně zkopírovat ale samozřejmě bez stávajících otázek a odpovědí. Pojmenovat ji třeba PORADTE2 a ta by se lišila od téhle tím, že by tam neplatila žádná pravidla a administrátoři by do jejího provozu nijak nezasahovali. Jednoduše řečeno každý by se mohl ptát i odpovídat co by chtěl.

Mě by velice zajímalo, o kterou by byl větší zájem, a tipuji že o tu druhou.

nemáš pravdu, bylo by tam pouze více otázek, nikoliv odpovědí. Ti co odpovídají potřebují nějakou logiku v dotazech a nějaký řád, jinak by to bylo dost ubíjející ;)

už takhle je to obdivuhodné, že si ve svém času najdou čas na odpovědi... ne ještě aby pátrali co s čím souvisí a četli nějaké "úžasné" projevy. :)

Byl by tam nehorázný bordel...zrovna jsem odmáznul další duplicitu.

alf*

tak tu je další adept na odmáznutí

poradte.cz/...

poradte.cz/...

a takhle je to furt... *smich*

wlassta*
hodnocení

no tak už mlčím...ale mrzi me to.*plac*

co tě mrzá? my jiné názory bereme, občas jsou podnětné, ale musí nás přesvedčit ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]