Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

GPS lokátor pro děti

Od: radkapod* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

chtěla bych se zeptat ohledně GPS lokátoru.

Mám autistické dítě (sice starší a nepříliš postižené) a ráda bych mu ho pořídila do batůžku abych neměla obavu...má malý pud sebezáchovy, věří cizím lidem apod.

Píší že:"GPS lokátor vám umožní během pár vteřin zjistit přesné souřadnice, kde se vaše dítě nachází." ale co když mám obyčejný starý telefon (žádný "chytrý")? To potom zjistím polohu pouze na pc a na mapách?

Omlouvám se za banální otázku ale vůbec těmto věcem nerozumím.

Díky ;)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

joudic*
hodnocení

0x

urcite bude mit svou aplikaci i na www, kde bude mozne polohu sledovat ;) nicmene telefon si kupte, zas tak drahy neni a kdyz si ho vemete treba u vodafonu, splatite to v pausalu aniz byste musela investovat... btw ten lokator bych "zasil"spis do kalhot nebo tak podle velikosti, ale to uz jsem moc peclivy :)

doplněno 01.03.15 15:17:

to uz je treba resit pak s prodejcem u jednotlivych modelu ale nemyslim si, kdyz je to sledovaci zarizeni :)

toto je vcelku ok, muzete i zavolat a poslouchat, ma to mikrofon, prijimace.cz/... ale ta vydrz baterie nicmoc, nektere (ale dvojnasobne i nekolikanasobne drahe) maji vydrz i dny a mesice, musite dobre vybirat, zkuste na heurece treba

no a nebo na to muzete jit chytreji *vtip*, ale zalezi... vy ho znate prijimace.cz/...

radkapod*
hodnocení

Díky za odpověd, s tím novým telefonem to ještě promyslím ale jsem spokojená s tím co mám kvůli naprosté jednoduchosti.

Do kalhot mě to přijde moc velké, myslela jsem spíše zašití do batohu s jednoduchým vyndáváním (musí se dobíjet baterie) ještě jsem ani nevymyslela zda mu to říct nebo raději aby o tom nevěděl *nevi*. Když pošlu sms na zjištění polohy, lokátor žádné tony nebo zvuk nevydává, že?

hodnocení

0x

Našel jsem něco k tématu childsecure.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]