Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Muj pritel kouri travu vs naladovost

Od: kerstyn* odpovědí: 17 změna:

Dobry den,chtela bych se Vas zeptat na Vas nazor.

Muj pritel huli asi 15let travu, zijeme s polu uz tri roky a me to asi pred rokem zacalo hrozne vadit,kdyz si nezahuli je hrozne agresivni,nesnesitelny,..kvuli trave udela vsechno,bude mi lhat ,ze jde skontrolovat,jestli je zamceno auto, a mezitim si zahuli,bere mi kvuli tomu penize,lze ze jde k doktorce na kontrolu,pritom si jede do mesta koupit pytlicek...zacina stracet svou praci,protoze se neumi kontrolovat v praci a skoro serve svou sefovou...mysli si ,ze je prezident sveta...nebo co...chtela bych se Vas zeptat,zda by se dalo s tim neco delat,abych ho odnaucila hulit travu, protoze si myslim,ze zavislost na trave neni fyzicka ,ale jen psychicka...

Chce si delat ridicak na kamion,jak dlouho je v tele THC,dokavad se telo neocisti?Dekuji za Vas nazor..

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hahanaj*
hodnocení

0x

Myslím, že 15 let hulení to už je sakra závidlost a tělo se jen tak neočistí- to bude trvat několik let ...i kdybys ho měla sebe radši - nepředěláš ho.

Takový člověk by měl nastoupit odvykačku - sám to nezvládne.Neumíš si představit když to nebude mít ... stále ti jen lže ...to není život. Já bych osobně s takovým člověkem neztrácela čas...promin mi mou upřimnost

doplněno 20.01.13 11:09:

a to není náladovost to je absťák

kerstyn*
hodnocení

Mas asi pravdu...mrzi me to,myslela jsem si ,ze to spolu zvladneme,ale bohuzel..on s mysli,ze je to lehka droga,a ze trava prece nikomu neublizi...ale takhle asi ridicak neudela...

hodnocení

0x

to by mi zajímalo proč s takovým individuem ještě vůbec ste *zed* dle mě je jen otázkou času kdy vám dá po hubě

vy sama ho asi nepřimějete aby stím skončil a on sám k tomu asi vůli nenajde skuste ho přesvědčit aby se šel s tý závislosti léčit

papíry na kamion no potěž osobně bych tomu nevěřil k tomu aby se tím živil sou zapotřebí psychotesty a to bude asi problém

ladinpraha*
hodnocení

0x

Utíkej, dokud je čas. Bez ohledu na to, co se kde říká nebo píše, tohle je těžká závislost, ze které by se eventuálně dostával léta. A to by musel chtít a mít k tomu dostatečnou vůli. Vždyť on se není schopen ovládat ani při mírné abstinenci. Řidičák na kamion? Ztrácí práci, krade ti peníze, kde by na něj vzal? Takže pokud v tobě funguje pud sebezáchovy, tak pryč od něj.

majsterjoe*
hodnocení

0x

S tim ridicakem at na to zapomene. Bud neudela psychotesty, nebo o papiry prijde v budoucnu.

THC jde z tela zjisit i nekolik mesicu dozadu!

kerstyn*
hodnocení

Ridicak by mel zaplacen od uradu prace..:(ale mate asi pravdu..neni schopen chodit radne do prace...a to mu je 27let

hodnocení

0x

Ve 27 letech je to smutné..

Jak už tu zaznělo, není to náladovost, je to absťák a nejsem si jistý, jestli si pomůže sám, hlavně tedy musí chtít.

Postavte ho před hotovou věc, že jsetli nepřestane, tak příjde určitě o Vás, nejspíš i o práci a jelikož se pak bude plácat sám se sebou a nebude mít peníze na trávu, nemůže to dopadnout valně.

Toto je poslední argument, který by ho mohl motivovat.

P.S.: Nikdy se nezahazujte s chlapem, který Vám lže a bere peníze!

kerstyn*
hodnocení

DEKUJI VAM VSEM...

dekuji vam vsem.

hodnocení

0x

Závislost se délkou hulení nějak podstatně nezvyšuje, buď jí má nebo nemá, největší problém je hulení před 18-20 rokem stáří, to působí nenávratné změny v psychice jedince. I když přestane už má v hlavě tkzv. "vymleto".

kerstyn*
hodnocení

Me neprijde,ze je nejak vymlety jako vyhulenec,uprime,kdyby jste ho videli,tak si o nem myslite,ze je to slusny clovek,huli hlavne na noc,aby mohl usnout, a mluvi se mnou uplne v pohode i o slozitych vecech...ale prijde mi,ze kdyz si nezahuli,nebo na nej dela nekdo napor..jako aby nehulil,tak je nesvuj,az agresivni...beru jako agresi i to ze clovek zvysi hlas

Jasně, to jsou příznaky abstinence při jakékoliv závislosti, ale pokud kouřil trávu už před 18-20 věkem (do té doby se mozek ještě vyvíjí) tak to své trvalé následky má, třeba jste si toho ještě nevšimla, ale je to tak.

kdokoliv*

Podle mě ( ten přítel ) v tom LÍTÁ - a nebude to tou trávou!

jakoola*
hodnocení

0x

Kerstyn , vemte nohy na ramena a pryč. Po 15 letech je jeho závislot silnější než láska k Vám . On si už bez lékařské pomoci nepomůže a jeho nesebeovládání se bude stupňovat.Změní Vám život v trosky. Určitě do budoucnosti plánujete rodinu , dovedete si představit , že by na něj byl spoleh? THC je v těle tak 3 měsíce , ale v jeho případě (hulí pravidelně 15 let) , může být v těle podstatně déle.

krkovicka*
A není ani trochu divný že 15let hulí,šla za toho vědomí s ním do toho vztahu,dala mu všechnu svou energií a sílu a teď po xxx letech ve vztahu řekne mě už to s tebou nebaví?
jakoola*

Krkovicka , když ona si ta mladá děvčata myslí , že je dokáží převychovat...:DLepší , když to ukončí teď , než za pár let.

buss
hodnocení

0x

Naber rozum a utíííkej! Proč si chceš kjrz někoho kazit život?

hodnocení

0x

Pokud by byl ochoten přestat, tak se podívejte na netu na léčbu pomocí ibogainu, trvá 2 dni a je 100% uspěšná, zbaví jej závislosti do konce života.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]