Nejste přihlášen/a.
Dobry den,chtela bych se Vas zeptat na Vas nazor.
Muj pritel huli asi 15let travu, zijeme s polu uz tri roky a me to asi pred rokem zacalo hrozne vadit,kdyz si nezahuli je hrozne agresivni,nesnesitelny,..kvuli trave udela vsechno,bude mi lhat ,ze jde skontrolovat,jestli je zamceno auto, a mezitim si zahuli,bere mi kvuli tomu penize,lze ze jde k doktorce na kontrolu,pritom si jede do mesta koupit pytlicek...zacina stracet svou praci,protoze se neumi kontrolovat v praci a skoro serve svou sefovou...mysli si ,ze je prezident sveta...nebo co...chtela bych se Vas zeptat,zda by se dalo s tim neco delat,abych ho odnaucila hulit travu, protoze si myslim,ze zavislost na trave neni fyzicka ,ale jen psychicka...
Chce si delat ridicak na kamion,jak dlouho je v tele THC,dokavad se telo neocisti?Dekuji za Vas nazor..
Myslím, že 15 let hulení to už je sakra závidlost a tělo se jen tak neočistí- to bude trvat několik let ...i kdybys ho měla sebe radši - nepředěláš ho.
Takový člověk by měl nastoupit odvykačku - sám to nezvládne.Neumíš si představit když to nebude mít ... stále ti jen lže ...to není život. Já bych osobně s takovým člověkem neztrácela čas...promin mi mou upřimnost
doplněno 20.01.13 11:09:a to není náladovost to je absťák
to by mi zajímalo proč s takovým individuem ještě vůbec ste dle mě je jen otázkou času kdy vám dá po hubě
vy sama ho asi nepřimějete aby stím skončil a on sám k tomu asi vůli nenajde skuste ho přesvědčit aby se šel s tý závislosti léčit
papíry na kamion no potěž osobně bych tomu nevěřil k tomu aby se tím živil sou zapotřebí psychotesty a to bude asi problém
Utíkej, dokud je čas. Bez ohledu na to, co se kde říká nebo píše, tohle je těžká závislost, ze které by se eventuálně dostával léta. A to by musel chtít a mít k tomu dostatečnou vůli. Vždyť on se není schopen ovládat ani při mírné abstinenci. Řidičák na kamion? Ztrácí práci, krade ti peníze, kde by na něj vzal? Takže pokud v tobě funguje pud sebezáchovy, tak pryč od něj.
Ve 27 letech je to smutné..
Jak už tu zaznělo, není to náladovost, je to absťák a nejsem si jistý, jestli si pomůže sám, hlavně tedy musí chtít.
Postavte ho před hotovou věc, že jsetli nepřestane, tak příjde určitě o Vás, nejspíš i o práci a jelikož se pak bude plácat sám se sebou a nebude mít peníze na trávu, nemůže to dopadnout valně.
Toto je poslední argument, který by ho mohl motivovat.
P.S.: Nikdy se nezahazujte s chlapem, který Vám lže a bere peníze!
Závislost se délkou hulení nějak podstatně nezvyšuje, buď jí má nebo nemá, největší problém je hulení před 18-20 rokem stáří, to působí nenávratné změny v psychice jedince. I když přestane už má v hlavě tkzv. "vymleto".
Me neprijde,ze je nejak vymlety jako vyhulenec,uprime,kdyby jste ho videli,tak si o nem myslite,ze je to slusny clovek,huli hlavne na noc,aby mohl usnout, a mluvi se mnou uplne v pohode i o slozitych vecech...ale prijde mi,ze kdyz si nezahuli,nebo na nej dela nekdo napor..jako aby nehulil,tak je nesvuj,az agresivni...beru jako agresi i to ze clovek zvysi hlas
Jasně, to jsou příznaky abstinence při jakékoliv závislosti, ale pokud kouřil trávu už před 18-20 věkem (do té doby se mozek ještě vyvíjí) tak to své trvalé následky má, třeba jste si toho ještě nevšimla, ale je to tak.
Kerstyn , vemte nohy na ramena a pryč. Po 15 letech je jeho závislot silnější než láska k Vám . On si už bez lékařské pomoci nepomůže a jeho nesebeovládání se bude stupňovat.Změní Vám život v trosky. Určitě do budoucnosti plánujete rodinu , dovedete si představit , že by na něj byl spoleh? THC je v těle tak 3 měsíce , ale v jeho případě (hulí pravidelně 15 let) , může být v těle podstatně déle.
Pokud by byl ochoten přestat, tak se podívejte na netu na léčbu pomocí ibogainu, trvá 2 dni a je 100% uspěšná, zbaví jej závislosti do konce života.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.