Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Těhotenství a rostoucí bříško

Od: sveronika* odpovědí: 3 změna:

zdravím ženy.Jsem těhule,ale zajímalo by mě třeba v kolikátém týdnu Vám bylo vidět už bříško?*slunce*

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

dobry den,to je ruzne,ale mne u prvniho tak v 6 mesici.N nekom to dlouho neni videt,na nekom hned na zacatku,proste colkove zesili.

doplněno 21.06.12 15:01:

Ja jsem nejvic nabrala vzdy na konci.Deti jsem mela vsechny docela velke do 4kg a posledni,to se i lekar hrozil,jake mam velke bricho.,no a holka dal vsem klukum na zadek,narodila se s vahou ,4.91kg . :)

zuzee*
hodnocení

0x
u me ve 4mes. a v patym jsem uz mela velke brisko. ale byla jsem spis hubena

krkovicka*
hodnocení

0x
Moje máma mi říkala že mam bříško jak převrácený lavor :D popravdě jsem ho vypinala do světa a nic .Až když jsme 5týdnu před termínem stehovaly zakoupenou postylku na půdu tak to sousedům došlo:) v období 30-37tt kdy jsem rodila jsem přibrala 9kg a pak opravdu to šlo vidět.Byla jsem neskutečný zrout.Ve velkým jsem jedla broskve,dva litry mléka denně,tlacenky,a ulitavala jsem na bananky v cokolade:-D smutné je že kalhoty které jsem dopla v tehu ,dnes natahnu do půlky stehen;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]